To je to što me zanima!

Keane: Dovođenje Modrića dokazuje visoke ambicije

Napadač Tottenhama oduševljen je odlukom kluba da dovedu Luku Modrića i tvrdi kako je taj transfer odmah podigao ambicije ovoga kluba
Vidi originalni članak

Dolazak Modrića pokazuje koliko je klub napredovao. Ulazak u Kup Uefe privlači igrače poput njega. Da nismo izborili Kup Uefe, teško da bismo ga uspjeli dovesti, misli irski napadač Spursa Robbie Keane. Njegov Tottenham osvojio je Liga kup pobjedom u finalu protiv Chelseaja i automatski izborio izlaz u Europu.
- Od vitalnog je značaja to da iz sezone u sezonu rastemo, postajemo sve bolji i bolji. Moramo i pokušati 'uznemiriti' najbolja četiri kluba u engleskom nogometu. Uspijemo li u tome, nastavit ćemo biti dovoljno privlačni igračima poput Luke Modrića - misli Keane, koji Modrića nije previše gledao. No vidio je dovoljno da bude siguran da će Luka vrlo brzo postati ključan igrač Tottenhama.
- Sudeći po onome što sam vidio protiv Engleske, kada je bio fantastičan u dresu Hrvatske, jasno je da će biti golemo pojačanje. Modrićeva kreativnost u veznom redu puno će pomoći i meni kao napadaču - rekao je Irac, strijelac 15 prvenstvenih golova ove sezone.
- Čini mi se da se Modrić savršeno uklapa u opis nečega što se zove 'igrač Tottenhama'. Voli kad je lopta na zemlji, precizan je dodavač i odlično otvara brze protunapade - završio je na temu Luke Modrića Robbie Keane.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Barney 09.05.2008.

    Robi imat ces prilike i dovoljno vremena da malo bolje upoznas tog igraca i njegove kvalitete...nesto vec sada na Euru... a kad zaigra za Tottenham onda pogotovo...puno je bolji nego sto si to mogao vidjeti protiv Engleske....ne moze se sve pokazati na jednoj utakmici...jos ce i napredovati jer ce igrati u puno jacoj ligi nego sto je HNL...a i suigraci su puno jaci nogo u Dinamu...decko je fenomenalan...i veliki potencijal...samo ga molim vas cuvajte od igraca tipa Taylor, Wiese (koji je skoro unakazio Olica) i ostalih drvosjeca koji su skloni ostrim i neopreznim startovima, jer jos mi je Dudu pred ocima kako gleda u vlastitu kost...

  • neretljak 09.05.2008.

    ti si naš

Komentiraj...
Vidi sve komentare