To je to što me zanima!

Keane: Ferguson kritizira, a ti igrači su mu donijeli uspjeh

Sjećam se da sam razgovarao s Fergusonom dok sam bio u klubu o lojalnosti, a po mojem mišljenju, mislim da ne zna što to znači, rekao je legendarni Roy Keane
Vidi originalni članak

Najteži dio njegova tijela je jezik. Ima najsuroviji jezik koji možete zamisliti. U stanju je oslabiti najsamouvjereniju osobu na svijetu tim jezikom. Prešao je granicu kritiziranjem suigrača za klupsku televiziju. Rekao sam da mora otići, tim je riječima u svojoj svježe izdanoj autobiografiji legendarni Sir Alex Ferguson opisao svoj odnos s nekadašnjim kapetanom Manchester Uniteda Royom Keaneom.

Škotski menadžer u svojoj knjizi otkrio je puno zanimljivosti i anegdota vezanih za bivše i sadašnje igrače, a ove rečenice razljutile su ratobornog Irca, koji nije ostao dužan Fergieju.

- Ne smeta me toliko što on ima reći o meni, ali da stalno kritizira druge igrače koji su mu donijeli puno uspjeha, smatram to jako čudnim. Mislim da menadžer ne treba to raditi - rekao je Keane i dodao:

- Sjećam se da sam razgovarao s Fergusonom dok sam bio u klubu o lojalnosti, a po mojem mišljenju, mislim da ne zna što to znači.

'Odbio sam Englesku, Vidić je htio u rat, Lampard nije klasa'

Idi na 24sata

Komentari 19

  • MilosrdniAndjeo 24.10.2013.

    Ferguson je gospodin a Keane seljacina.

  • memento 23.10.2013.

    Prema ovom divljaku je još i bio blag,Keane je psihopat,sam je priznao da je namjerno drugom igraču uništio karijeru.

  • pancurak 23.10.2013.

    Roy jos uvijek nemoze prebolit sto ga on nije nasljedio...Samo nek on suti o lojalnosti. Igro za MAN pa reko da je onaj NANIJEV CRVENI KARTON protiv REALA zasluzen. Toliko o lojalnosti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare