To je to što me zanima!

Keane: Isprali su nam mozak da je Premiership najjača liga

To je glupost. Najbolji je brend, ali vidjeli smo nekoliko zadnjih tjedana da su mnoge engleske momčadi bile lošije od najboljih europskih klubova, rekao je Roy Keane
Vidi originalni članak

Poraz Manchester Uniteda 2-0 kod Olympiacosa u Pireju u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka posebno nije sjeo bivšem kapetanu Royu Keanu, koji, kao i obično, nije imao dlake na jeziku.

Irac je donio svoj zaključak na činjenicu da nijedna engleska momčad nije pobijedila u dosadašnjoj osmini finala natjecanja (porazi Cityja, Arsenala i Uniteda bez zabijenog gola).

- Isprali su nam mozak da je Premiership najjača liga na svijetu. To je glupost. Najbolji je brend, ali vidjeli smo nekoliko zadnjih tjedana da su mnoge engleske momčadi bile lošije od najboljih europskih klubova, pogotovo United - rekao je Keane i dodao:

- David Moyes je šokiran. Došao je u United prošlog ljeta s velikim očekivanjima, vidio je klub blizu četvrtfinala, a osobno je šokiran manjkom kvalitete momčadi s kojom radi. Nitko nije mogao predvidjeti ovakav rezultat, igrači se nisu pojavili. Olympiacos je bio jako, jako dobar.

Idi na 24sata

Komentari 75

  • robert borić 11.03.2014.

    nije on vidio HNL

  • Torcaast 27.02.2014.

    daj ne pricajte gluposti recite onda koja je jaca liga od engleske,druga stvar je sto je sam bayern ili barcelona jaca od engleskih klubova jer je njihova liga podređena njima,shalke jucer dobia po tamburi,leverkusen gubi 5-0 od jadnog manchestera na svom terenu,daj smijesni ste

  • Firefox_1 27.02.2014.

    Statistika sve govori, najbolja liga na svijetu je Primera! Uostalom zar nisu gotovo svi klubovi Primere u zadnjih 10-ak god postizali dobre rezultate u Europi, neki od njih su sada čak i drugoligaši, to sve govori. Ono što često kvari utisak je da su Real i Barca za koplje iznad svih, ali oni su za koplje iznad svih i u Europi, čast Bayernu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare