To je to što me zanima!

Keane oštro napao Mourinha: Manchester United je sramotan

Mourinho ima previše opravdanja, ali klub je šesti u ligi uz 19 bodova zaostatka! Mislim da igrače i trenera treba biti sramota, rekao je Roy Keane o današnjem Manchester Unitedu
Vidi originalni članak

Legendarni igrač Manchester Uniteda Roy Keane, poznat je po oštrim nastupima. Kako na terenu za vrijeme igračke karijere, tako i po završetku iste gdje u medijima uvijek iskreno kaže što misli.

Danas mu je na repertoar stigao klub u kojem je bio kapetan.

- Klub je u situaciji da osvoji Europsku ligu i nema opravdanja ukoliko ne osvoje trofej - rekao je Roy Keane pa nastavio:

- Mourinho ima previše opravdanja, ali klub je šesti u ligi uz 19 bodova zaostatka! Mislim da igrače i trenera treba biti sramota - jasan je Keane.

Manchester United večeras igra protiv Celte iz Viga uzvratnu utakmicu polufinala Europske lige gdje brane prednost od 1-0 iz Španjolske. U prvenstvu su trenutno šesta momčad uz četiri boda zaostatka za četvrtim mjestom kojeg čuva City.
 
Ukoliko osvoje Europsku ligu, stječu pravo igranja u Ligi prvaka od iduće jeseni.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • kure93 11.05.2017.

    Legende su pijavice svakog kluba. Cijeli život naučili su od kluba samo profitirati.

  • mestar 11.05.2017.

    Sto mozes ocekivat od bunkerinha koji je bunkero stekao slavu i zaradio veliki novac ujedno ekipe koje on vodi igraju negledljiv nogomet. Nekad nisam propustao priliku da pogledam Man U a sad me uopce ne interesira jer igraju dosad i antinogomet. Sto je jos gore unistio je sve ono sto je Van Gaal dobrogauradio i mladu ekipu koju je stvarao nekoliko godina.

  • Pušikurac.com 11.05.2017.

    Mourinho dofura toljagu Pogbu i misli kak će osvojiti premier league. Pa Alex je sa duplo slabijom momčadi osvajao prvenstva. I nemojte mi sad Mou je tek došao u klub,pa i Conte je tek došao u blues. Uglavnom pola momčadi treba potjerati,jer k...a vrijede i preplaćeni su do neba. Nek prodaju de Geu i kupe Subašića,pa onda Perišića i još jednog pravog napadača killera tipa Mbappe i to je to,harat će engleskom ligom godinama!

Komentiraj...
Vidi sve komentare