To je to što me zanima!

Keane: Ubila su nas dva rana gola, shrvan sam radi navijača

Primili smo pacerske golove. To nije nama slično jer smo obično vrlo čvrsti, rekao je jedini irski strijelac u utakmici protiv Hrvatske (3-1), stoper Sean St Ledger
Vidi originalni članak

Kapetan irske nogometne reprezentacije Robbie Keane i strijelac jedinog gola protiv Hrvatske Sean St Ledger komentirali su ishod otvarajućeg susreta na Euru u Ukrajini i Poljskoj.

Dvama golovima Marija Mandžukića i jednim Nikice Jelavića Hrvatska je slavila 3-1 i odškrinula vrata drugog kruga, dok je Irce stavila u vrlo tešku situaciju uoči susreta protiv Španjolaca i Talijana.

- Dva gola prije poluvremena su nas ubila. Nakon toga je bilo trčanje uzbrdo. Bila je to teška utakmica. Shrvan sam što nismo uspjeli ostvariti rezultat zbog irskih navijača. Kao i obično glasno su nas bodrili - rekao je Keane.

- Primili smo pacerske golove. To nije nama slično jer smo obično vrlo čvrsti. Očito smo znali u drugom dijelu da će sljedeći gol biti vrlo bitan. Ali oni su ga postigli i kada gubite 3-1 protiv momčadi kao što je Hrvatska, uvijek je teško - izjavio je stoper Leicestera St Ledger, koji je mrežu Stipe Pletikose pogodio glavom u 19. minuti.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Makaay_Yazhnam 11.06.2012.

    Mislim da će Irci biti tvrd orah za obje momčadi, pogotovo za talijane... ako Irci budu igrali za čast a Talijani za prolazak... sve je moguće. Mi smo Ircima zabijali sa bokova i glavom i sretan odbijanac... Nisam primjetio da su talijani jaki u skok igri naprijed, a Irci bi im mogli spičit jedan prekid... ma samo nek mi dobro igramo!

  • hej dude 11.06.2012.

    ro ro robiiiii...

  • KristijanSlivar Radivojević 11.06.2012.

    samo vi uzmite bod italiji i to će biti dovoljno za nas od vas :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare