To je to što me zanima!

Kein Problem: Kovačev Bayern stigao je na korak do naslova

Bayern je slavio protiv 'fenjeraša' Hannovera 3-1 kod kuće. Borussia je imala 2-0 kod Werdera, ali završilo je 2-2 i momčad iz Dortmunda dva kola prije kraja ima četiri boda manje od prvoplasiranog Bayerna
Vidi originalni članak

Bayern je u 32. kolu Bundeslige dobio Hannover kod kuće 3-1.

Robert Lewandowski je pogodio u 27. minuti za 1-0, Goretzka je pet minuta prije odmora povisio na 2-0.

U nastavku je kod Hannovera ušao Brazilac Jonathas koji je stvarno poseban slučaj. Prvo je u 51. minuti zabio iz penala i smanjio na 2-1. Samo minutu kasnije odbio je prvi žuti, a četiri minute poslije i drugi pa je Hannover veći dio nastavka igrao s igračem manje.

Pobjedu Bayerna potvrdio je Franck Ribery u 84. minuti.

Hannover zadnji put dobio kad je Pranjić bio u Münchenu

- Na poluvremenu smo trebali imati 4-0, a ne samo 2-0. Onda bismo mogli mirno čekati kraj utakmice. Mi smo svoje napravili, sad je red na Borussiji - rekao je Niko Kovač.

Bayernu je ovo bila 14. pobjeda zaredom protiv Hannovera. Zadnji put je Hannover dobio Bavarce prije osam godina, bilo je 2-1, a za Bayern su još igrali Schwinsteiger, Kroos, Gomez i naš Danijel Pranjić. 

Pobjeda je još vrednija za Bavarce i Niku Kovača jer Borussia je u kasnijem susretu kiksala protiv Werdera i odigrala 2-2. Imala je Borussia 2-0, ali na kraju je ispustila vrijedne bodove i sad dva kola prije kraja ima četiri boda manje od Bayerna.

Bayern još ima gostovanje kod Leipziga i Eintracht kod kuće. 

Borussia dočekuje Fortunu pa ide u goste Mönchengladbachu.

Bayern bi u sljedećem mogao osigurati titulu.

Hannover je ovim porazom ispao iz lige.
 

Idi na 24sata

Komentari 38

  • bas me briga 04.05.2019.

    Schwinsteiger???

  • ljubok 04.05.2019.

    marko, hocete li smjeniti Niku, svi to zelite, zasto?

  • Mara17Orsolic5 04.05.2019.

    I onda se netko usudi reći da svi (mislim na vladajuće u Njemačkoj i Njemački nogometni savez) žele da Bayern osvoji Bundesligu, a zadnja dva kola im suci otežavaju!?! Prošli vikend suci sude penal koji je Bayernovim protivnicima mogao donijeti pobjedu, da su ga realizirali, a Bayernu ugroziti borbu za naslov, a što suci ne rade onim koje se gura, a sada sude penal koji nije postojao!!! To se ne radi onima koje se gura prema naslovu!! Sad će svi reći da je i Hannover oštećen! Kako oštećen?! Kao prvo, njihov igrač je napravio prekršaj za žuti karton, udario je po vratu i licu Kimmicha, žuti se daju i za slabije prekršaje bez ikakvih prigovora ljudi da to nije žuti! Tko je njemu kriv što se ponio divljački nakon gola (kakvu je on imao potrebu onako odgurnuti Urlicha koji je vadio lotu iz mreže?!) pa dobio žuti karton prije tog prekršaja!! A kao drugo taj crveni nije ugrozio Hannover kad oni ni sa 11-oricom nisu igrali ništa puno bolje!! Imali su samo jedan udarac u okvir gola i to kod penala kojeg realno nije bilo!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare