To je to što me zanima!

Kek: 'Brzo smo postavili stvari na svoje mjesto. Sada na Šerif'

U momčadi Rijeke nije bilo previše opuštajućih tonova nakon nove, 15. pobjede u nizu koju su ostvarili protiv Slavena u petom kolu Prve lige. Misli su okrenute Europi
Vidi originalni članak

Nogometaši Rijeke na pogon Andreja Kramarića pobijedili su u subotu Slaven Belupo 3-0 u petom kolu MAXtv Prve lige i tako nastavili nevjerojatan pobjednički niz koji traje 15 utakmica.

- Ušli smo u tekmu kako treba , kako smo igrače i upozorili. Vrlo smo brzo postavili neke stvari na svoje mjesto i onda je bilo i malo lakše i došli smo u mogućnost da probamo neke situacije. Usto, odmorili smo Jugovića , Krstanovića i Samardžića , od onih udarnih predstavili smo Cvijanovića, vratili Moisesa u neku minutažu tako da sam zadovoljan.

Ivan Tomečak doveo je Riječane u vodstvo na Kantridi već u šestoj minuti udarcem glavom.

- Na vrijeme smo ih otvorili ranim golom, Krama je odmah zabio drugi gol pa je bilo puno lakše igrati. Ovo je bila dobra uvertira za on što nas čeka u Europi, a uz to smo nastavili niz koji je za pohvalu. Međutim, od prošlih se utakmica se ne živi, već živimo za svaku iduću utakmicu. Moramo sada u Europi dati sve od sebe kako bismo ostvarili što bolji rezultat - rekao je Tomečak, a prenosi službeni kanal Rijeke na YouTubeu.

Nastavak je donio rutinsko odrađivanje posla domaće momčadi uz prekrasan gol Kramarića za 3-0 iz voleja, već deveti u Prvoj ligi.

- U drugom poluvremenu nije bilo takve siline . Kao trener, mogu biti zadovoljan kako smo se postavili i rezultatom. Čestitke gostima na fer-igri i sve najbolje u daljnjem prvenstvu. Sada okrećemo pogled prema Europi i Šerifu.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • dazoh 18.08.2014.

    Da je Kek izbornik Hrvatske repke mogli bi se nadati da budemo među tri u Europi a ovako dok caruju rođaci i kumovi jao si ga nama.

  • Boogaloo_1 17.08.2014.

    Svaka čast Rijeci na pobjedama al to je tako jer igraju sa srcem, no ovdje bih se htio još jednom dotaknuti Kramarića, čovjeka koji u potpunosti zaslužio da i dalje bude Dinamov "plavi 9" i da uđe u legendu kao i sve velike igračine prije njega i zato mi je jako žao što Dinamom vlada tiranin , jer da to nije tako, sad bi Kramarić uveo plave u Ligu prvaka, a nebi igrali po pašnjacima Rumunjske da uzmu par sto eura, pošto nemaju ni N od Napadača već nekoliko godina.

  • lajd88 17.08.2014.

    kramarić igračina i pol kovač zovi ga u repku veliki potencijal.

Komentiraj...
Vidi sve komentare