To je to što me zanima!

Kek: Jelavić potpisuje? Ništa ja ne znam, pitajte logistiku

Zeleni travnjak je moja odgovornost, radno mjesto. Rekao sam svoje mišljenje u razgovoru s odgovornim ljudima kluba, komentirao je Kek nagađanja da Jelavić danas potpisuje s Rijekom
Vidi originalni članak

Potpiše li, a nagađa se da bi to moglo biti danas, Nikica Jelavić (31) bit će najveće pojačanje Rijeke u zimskom prijelaznom roku. I ne samo Rijeke, već potencijalno cijelog HNL-a. No, Matjaž Kek ne podliježe euforiji samo tako. Iskusni slovenski stručnjak ne da se navući na 'tanak led' i smiruje uzbuđenje koje vlada oko Rujevice ovih dana. 

- Jelavić dolazi? Ne znam. Morate pitati logistiku. Zeleni travnjak je moja odgovornost, radno mjesto. Rekao sam svoje mišljenje u razgovoru s odgovornim ljudima kluba. Kao što sam naglasio da je preveliki rizik ući u prvenstvo sa samo dva zdrava stopera. Očekujem reakciju - rekao je Kek u razgovoru za Novi list.

Prema izrečenome jasno bi se dalo zaključiti da mu napadač i nije prioritet, već stoperi, a prvi 'pick' trenera je Ante Kulušić za kojeg se navodno bori s Hajdukom.

No, koliko god Kulušić bio dobar stoper i zasigurno bi bio pojačanje za Rijeku, možebitni dolazak Jelavića navijače bi svakako oduševio. Jer, riječ je o napadaču s iskustvom igranja u reprezentaciji, engleskom i škotskom Premiershipu, Kini... Bio bi to sjajan odgovor na Dinamova pojačanja Sammira i Guilhermea, ali jasna poruka navijačima, kako njihovima, tako i 'modrima' da im ne pada na pamet predati se u lovu na naslov.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • komentator__Luka 04.02.2017.

    pa on bude među najgorima u rijeci

  • cromen25 04.02.2017.

    Ma kakav Jelavić njegovo je vrijeme prošlo, , cijeloj karijeri imao je samo jednu sjajnu sezonu u Rangersima i polusezonu u Evertonu a drugi dio prvenstva je odigrao loše jer je se uplašio konkurencije npr Lukakua koji ga je izbacio iz udarne postave, nakon toga slijede prosječne utakmice u Hull Cityu uz poneki bljesak tokom sezone, odlazak u aziju značio je kraj njegove karijere a u rijeci također neće ništa napraviti...

  • Trequartista 04.02.2017.

    Mogu se ljudi sprdat s Jelavićem, al' on će glatko bit prvi strijelac ove žabokrečine i usput donit Rijeci prvi naslov

Komentiraj...
Vidi sve komentare