To je to što me zanima!

Kek: Moramo još puno učiti; Burić: Pokazali naše pravo lice

Sudačke odluke neću komentirati. Bila je teška utakmica po teškom terenu, rekao je Kek nakon 1-1 u Osijeku. Burić je nakon 4-0 protiv Intera ustvrdio: Ovo smo mi...
Vidi originalni članak

Ne možeš biti zadovoljan kad na ovakav način izgubiš bodove. Osijek je iskoristio svoj trenutak. Kad si na vrhu, moraš biti spreman na sve i tu moramo puno učiti, smireno je reagirao Matjaž Kek nakon remija Rijeke u Osijeku (1-1) i penala u 97. minuti.

- Sudačke odluke neću komentirati. Bila je teška utakmica po teškom terenu, a Osijeku želim sve najbolje u nastavku prvenstva - dodao je Kek, trener vodeće momčadi MAXtv Prve lige.

Za razliku od Riječana, pobjedu su upisali nogometaši Hajduka. Po kišnom terenu svladali su Inter 4-0. Imao je Damir Burić mnoštvo razloga za zadovoljstvo.

- Jedva smo čekali utakmicu da pokažemo pravo lice. Šteta što nismo dali još koji gol. Zadovoljio me je odnos prema igri. Danas smo pokazali pravo lice - rekao je Burić.

Nikola Vlašić tražio je zamjenu već u 32. minuti, a trener "bilih" vikao je na njega.

- Treba stati uz mlade igrače kad ostanu bez samopouzdanja. Bio je pravi nakon toga... Bila je to frustracija, ponekad mladi imaju takvu neprimjerenu reakciju, bit će to kako treba - rekao je.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare