Obavijesti

Sport

Komentari 0

Škorić je iz penala u 97. donio Osijeku remi protiv Riječana...

Škorić je iz penala u 97. donio Osijeku remi protiv Riječana...
1

Rijeka je protiv Osijeka povela u nadoknadi prvog dijela pa dobila gol u nadoknadi drugog iz penala. Remi u Gradskom vrtu 1-1 znači da Dinamo ostaje dva boda iza

VIDEO

Sudačka nadoknada od četiri minute već je bila istekla, no Marko Matoc dozvolio je Osječanima da izvedu slobodnjak pri vodstvu Rijeke 1-0. Na rubu šesnaesterca Bradarić je promašio loptu i pokupio po nozi Arsenića, a Matoc je pokazao na penal.

Žestoko su prosvjedovali gosti kod zaprešićkog suca, ali nije im pomoglo. Nakon dvije minute čekanja Mile Škorić bio je precizan s bijele točke i postavio konačnih 1-1 te tako istopio riječku prednost pred Dinamom na vrhu ljestvice MAXtv Prve lige na dva boda.

Domaćini su bolje otvorili utakmicu i prijetili preko Grgića, Kurtovića, Čuljka, Roce... Ništa od toga nije ušlo u mrežu Ivana Vargića. A onda su Kekovi u finišu prvog dijela preuzeli inicijativu i poveli u sudačkoj nadoknadi. Tomasov je proigrao Romana Bezjaka koji zabija deveti prvenstveni gol za 1-0.

Vremenski uvjeti u Slavoniji, kao i u cijeloj Hrvatskoj, bili su vrlo loši pa su nogometaši u nastavku imali puno problema s blatnim travnjakom, ali nastavilo se igrati, i to većinom na gol lidera HNL-a. Gotovo je nevjerojatno što su sve "bijelo-plavi" promašili u završnih pet minuta utakmice.

Vargić je u 86. minuti nezgodan udarac Kurtovića prebacio u korner nakon kojeg je Lesjak sam na pet metara glavom promašio gol, a u sudačkoj nadoknadi Škorić je, nakon Matasova ubačaja s desne strane, na drugoj stativi uklizao na loptu i također pucao izvan okvira.

Sreća se na kraju ipak osmjehnula Osječanima koji su na domaćem terenu remizirali s Dinamom (1-1), pobijedili Hajduk (1-0) i sada remizirali s Rijekom. Ostali su Zekićevi izabranici i dalje na devetom mjestu ljestvice, ali zona spasa i pozicija koju drži Slaven Belupo sad im bježi tri boda, a Zagreb je ostao šest bodova iza.

MAXtv Prva liga, 17. kolo:

  • Osijek - Rijeka 1-1 (Škorić 90+7' / Bezjak 45+3')
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Suci odlučili dramu Lige prvaka: Trener je utrčao nasred terena, Igor Karačić klečao pred sucem!
POGLEDAJTE VIDEO

Suci odlučili dramu Lige prvaka: Trener je utrčao nasred terena, Igor Karačić klečao pred sucem!

U napadu Kielca za odlazak u Koln Saugstrup je u prekršaju držao Daniela Dujshebaeva koji je uspio dodati Karaljoku koji se izvukao na zicer, ali suci su se oglasili i vratili loptu na 10 metara!? Nevjerojatno...
Real je nakon Bayerna odlučio kakva je sudbina Luke Modrića
HRVAT SE PREDOMISLIO

Real je nakon Bayerna odlučio kakva je sudbina Luke Modrića

Kako je sezona odmicala kraju i kako su počele dolaziti teže i zahtjevnije utakmice Modrićeva uloga postajala je sve važnija. Pokazao je da ima znanje i kvalitetu da još jednu sezonu provede u Realu