To je to što me zanima!

Kek: Ne ističem pojedince, ali Elez me danas malo nervirao

Moraš u trenucima kada vodiš znati prepoznati jednostavnije rješenje kako ne bi momčad doveo u probleme. Svi smo sada malo nervozniji i emotivniji što je i normalno u ovoj situaciji, rekao je Kek nakon pobjede
Vidi originalni članak

Čestitke igračima na novoj pobjedi u ovom našem cilju kojega imamo. Utakmica u kojoj smo se malo mučili u prvome dijelu gdje nije sve išlo onako tečno, ali to je normalno u ovakvim utakmicama. Slijedi nam derbi u Puli, po meni jedna od četiri ključne utakmice, ali svaka će do kraja biti napeta. Nisu to više utakmice kakve su bile primjerice u trećem ili petom kolu, rekao je nakon pobjede nad Splitom Matjaž Kek pa priznao da ga je iznervirao branič Josip Elez koji je umjesto da izbije loptu išao driblati.

- Znate da ne ističem pojedince inače, ali danas me Elez malo nervirao. Moraš u trenucima kada vodiš znati prepoznati jednostavnije rješenje kako ne bi momčad doveo u probleme. Svi smo sada malo nervozniji i emotivniji što je i normalno u ovoj situaciji.

Momčad Brune Akrapovića hrabro se suprostavila vodećem sastavu HNL-a i opasno prijetila u prvom poluvremenu.

- Jedna utakmica s dva različita poluvremena. U prvome dijelu stvarali smo šanse, prijetili Rijeci, ali nespretnost i nesnalažljivost koštali su nas preciznije završnice. Onda primiš jeftin gol na kraju poluvremena i to naravno promijeni cijelu priču. Ipak, zadovoljni smo i ohrabreni da smo protiv moćnog protivnika stvarali opasne prilike i s tim optimizmom idemo dalje - prokomentirao je utakmicu gostujući trener.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • stbbb 16.04.2017.

    Nikad da nije veze nebi igrao ni u cetvrtoj ligi!

  • Gnječ_usne 15.04.2017.

    Elezova zamjena je Michael Essien

  • Močinić 15.04.2017.

    Šampioni! Šampioni!

Komentiraj...
Vidi sve komentare