To je to što me zanima!

Kek: Nismo igrali kao nudisti; Mance ponovno opsovao suca!

Isključenje je bitno utjecalo na tijek utakmice, ali kad je Gorgon isključen, igrači su se zainatili. Kome? Što ja znam, valjda meni. Znate kakav sam ja tip, rekao je Matjaž Kek
Vidi originalni članak

Vidio sam svašta, ne samo taj drugi žuti karton Gorgonu. Bilo nam je teško igrati s toliko kartona (osam, op.a.). A kako je do njih došlo, o tome neću. Ali oduzeto nam je ono što nam je bio najveći forte, agresija igrača, rekao je Matjaž Kek.

Rijeka je odigrala 1-1 na gostovanju kod Dinama i sačuvala šest bodova prednosti na vrhu ljestvice. Na Kvarner će tako prvi put stići titula jesenskog naslova prvaka.

- Gol koji smo zabili iz udžbenika je o kontranapadima. Isključenje je bitno utjecalo na tijek utakmice, ali kad je Gorgon isključen, igrači su se zainatili. Kome? Što ja znam, valjda meni. Znate kakav sam ja tip. Uspjeli smo zabiti gol u Maksimiru, valjda skidamo neke stvari - dodao je Kek na konferenciji za novinare.

>>> SAŽETAK UTAKMICE POGLEDAJTE OVDJE.

A kad smo kod skidanja, pitali smo slovenskog stručnjaka kako to da Rijeka ovaj put nije "skinula gaće" na Maksimiru kao nudisti. Prvi put nakon šest utakmica uspjela je zabiti gol.

- Gledajte, nudizam je jedna vrsta turizma. To je kod nas na Kvarneru vrlo popularno - nasmijao se Kek i za kraj odgovorio na pitanje o mogućem naslovu prvaka:

- Je li gotovo prvenstvo? Ajoj, gdje je to još od gotovog! Pokazali smo da možemo svakog razbiti, ali i od svakog izgubiti bodove. Pitate me je li gotovo, a danas je točno polovica prvenstva.

Ivajlo Petev vjerojatno je jedini na cijelom stadionu utakmicu pratio bez jakne. Bio je samo u sakou, ali nije mu bilo hladno.

- Imao sam puno adrenalina, to me drži čitavu utakmicu - kazao je trener Dinama.

- Prvih 15 minuta bilo je loše, a onda smo se dignuli. Primili smo jako glup gol, po meni je nemoguće primiti tako glup gol, to je nemoguća stvar - dodao je Bugarin i zaključio:

- Nisam zadovoljan, imali smo pet šansi. Ovo nije najbolji Dinamo, mi moramo bolje.

Mance opet završio u zapisniku

Zamjenik sportskog direktora Rijeke Ivan Mance isključen je drugi put u tri utakmice. Nakon Koprivnice, sudac ga je na tribine poslao i u Zagrebu, i to - pogađate - zbog vrijeđanja.

- Je*em vam mater lopovsku! - dovikao je Mance u 57. minuti, nakon čega ga je Ante Vučemilović-Šimunović udaljio s klupe.

 

Idi na 24sata

Komentari 67

  • piun 04.12.2016.

    sudac je svjesno, a to smo svi vidili sudija za dinamo i još nepotrebno produžija utakmicu samo dabi dinamo da gol, bio ti dinamovac, rječanin ili hajdukovac, ovo je sramota da se dešava pri očima javnosti, pa kakvi smo mi to ljudi postali, ovo je sramota nad sramotama!! jedino mi narod možemo to sprječit da se više nikada ne desi, ali zato moramo biti spremni takvog poplačenog suca bacit u kontenjer za smeče, gleda sam utakmicu tri puta, navijam za dinamo , i dinamo je bija jako loš drugo poluvrjeme, sa igračem više, da nije bilo sramotnog suca rjeka biga sto posto dobila!!!

  • File111 04.12.2016.

    Niste igrali kao nudisti nego kao p..ke bunker i onda jos kmečite

  • hrvatska u srcu 03.12.2016.

    a gdje bi dinamo bio da nisu suci već prije iskartonirali rijeku

Komentiraj...
Vidi sve komentare