Obavijesti

Sport

Komentari 67

Kek: Nismo igrali kao nudisti; Mance ponovno opsovao suca!

Kek: Nismo igrali kao nudisti; Mance ponovno opsovao suca!
1

Isključenje je bitno utjecalo na tijek utakmice, ali kad je Gorgon isključen, igrači su se zainatili. Kome? Što ja znam, valjda meni. Znate kakav sam ja tip, rekao je Matjaž Kek

VIDEO

Vidio sam svašta, ne samo taj drugi žuti karton Gorgonu. Bilo nam je teško igrati s toliko kartona (osam, op.a.). A kako je do njih došlo, o tome neću. Ali oduzeto nam je ono što nam je bio najveći forte, agresija igrača, rekao je Matjaž Kek.

Rijeka je odigrala 1-1 na gostovanju kod Dinama i sačuvala šest bodova prednosti na vrhu ljestvice. Na Kvarner će tako prvi put stići titula jesenskog naslova prvaka.

- Gol koji smo zabili iz udžbenika je o kontranapadima. Isključenje je bitno utjecalo na tijek utakmice, ali kad je Gorgon isključen, igrači su se zainatili. Kome? Što ja znam, valjda meni. Znate kakav sam ja tip. Uspjeli smo zabiti gol u Maksimiru, valjda skidamo neke stvari - dodao je Kek na konferenciji za novinare.

>>> SAŽETAK UTAKMICE POGLEDAJTE OVDJE.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

A kad smo kod skidanja, pitali smo slovenskog stručnjaka kako to da Rijeka ovaj put nije "skinula gaće" na Maksimiru kao nudisti. Prvi put nakon šest utakmica uspjela je zabiti gol.

- Gledajte, nudizam je jedna vrsta turizma. To je kod nas na Kvarneru vrlo popularno - nasmijao se Kek i za kraj odgovorio na pitanje o mogućem naslovu prvaka:

- Je li gotovo prvenstvo? Ajoj, gdje je to još od gotovog! Pokazali smo da možemo svakog razbiti, ali i od svakog izgubiti bodove. Pitate me je li gotovo, a danas je točno polovica prvenstva.

Ivajlo Petev vjerojatno je jedini na cijelom stadionu utakmicu pratio bez jakne. Bio je samo u sakou, ali nije mu bilo hladno.

- Imao sam puno adrenalina, to me drži čitavu utakmicu - kazao je trener Dinama.

- Prvih 15 minuta bilo je loše, a onda smo se dignuli. Primili smo jako glup gol, po meni je nemoguće primiti tako glup gol, to je nemoguća stvar - dodao je Bugarin i zaključio:

- Nisam zadovoljan, imali smo pet šansi. Ovo nije najbolji Dinamo, mi moramo bolje.

Mance opet završio u zapisniku

Zamjenik sportskog direktora Rijeke Ivan Mance isključen je drugi put u tri utakmice. Nakon Koprivnice, sudac ga je na tribine poslao i u Zagrebu, i to - pogađate - zbog vrijeđanja.

- Je*em vam mater lopovsku! - dovikao je Mance u 57. minuti, nakon čega ga je Ante Vučemilović-Šimunović udaljio s klupe.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 67
VIDEO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'
IGRAO ZA HAJDUK I DINAMO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'

Plus+ Srđan Mladinić za 24sata: Igrao sam i za Hajduk i za Dinamo, ali nisam imao problema. Situacija s Brekalom otišla je predaleko, a volio bih da ‘bili’ osvoje naslov

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'
SAD JE 1-1

VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'

Futsal Dinamo ni iz trećeg pokušaja nije uspio pobijediti na Gripama. U drugoj utakmici doigravanja PH u futsalu Torcida je slavila 3-2, golom pred kraj drugog produžetka