To je to što me zanima!

Kek o povezivanju s Hajdukom: 'Razmišljam samo o Sloveniji'

Nakon poraza Hajduka protiv Istre 1961 (1-0) u Puli spominjala se nova promjena na klupi 'bilih' i mogući dolazak Matjaža Keka. No, slovenski izbornik trenutno ima druge planove
Vidi originalni članak

Hajduk u posljednjih pet utakmica ima tek tri boda i to je osvojio protiv posljednjeplasirane momčadi lige, Varaždina (2-0). Gubili su od Dinama (2-1), Gorice (2-1), Šibenika (1-0) i Istre (1-0), a nakon posljednjeg poraza u Puli krenula su nagađanja o mogućoj smjeni na klupi 'bilih' i dolasku nekog novog lica. Pregovori s Dinamom propali su mu pred sam kraj jer je on tako odlučio, a spominjalo se kako bi slovenski izbornik i bivši trener Rijeke Matjaž Kek mogao biti taj koji će 'prodrmati' Hajduk. 

ŠTO DALJE? Anketa: Kek ili netko od uvijek spremnih hajdukovaca, tko treba naslijediti Harija Vukasa?

- Ne razmišljam o tome, ne mogu si dozvoliti da razmišljam ni o čemu drugom osim slovenskoj reprezentaciji. Jasno mi je da je medijska pokrivenost dio modernog nogometa, ali ja sada razmišljam samo o povratku Josipa Iličića, kartonima Jaka Bijola, formi i ritmu mojih igrača. Kada bih razmišljao o drugim stvarima, onda bih bio krivi čovjek na ovom mjestu - rekao je Kek za slovenski portal siol.net.

POGLEDAJTE VIDEO: Rođendansko slavlje Torcide

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Podsjetimo, u navijačkim se krugovima spominjalo ime Matjaža Keka kao mogućeg nasljednika Harija Vukasa, ali prema svemu sudeći, od toga neće biti ništa. Novi predsjednik Lukša Jakobušić istaknuo je da želi analizu i promjene počevši već od danas, a turbulentni su dani pred Hajdukom.

Pod velikim im pritiskom slijedi nova utakmica u HNL-u kad na domaćem terenu igraju protiv Nenada Bjelice i Osijeka.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • kajkuracpickadinamo 03.11.2020.

    Tovari vec je krenuo putem St!!

  • ZVEZDE BANDA 02.11.2020.

    Kek u ulozi Tita, jer vodit Sloveniju kad pogledaš njen sastav isto nekadašnja YU, treba pomirit to nacionalno šarenilo

  • 02.11.2020.

    Neka ostane Hari Vukas!

Komentiraj...
Vidi sve komentare