To je to što me zanima!

Kek: Stojanoviću bih izvukao uši za isključenje u Lisabonu!

Slovenija kvalifikacije otvara večeras gostovanjem u Izraelu, a bivši Rijekin trener za tu je prigodu vratio u reprezentaciju Jana Oblaka, koji dvije i pol godine nije igrao za deželu
Vidi originalni članak

Dinamovi su navijači u tom trenutku najprije bijesno viknuli, a potom potonuli. U nevjerici gledajući kako Petar Stojanović najprije prigovara, potom i triput bezobrazno odmahuje rukom na bezazlenu sudačku odluku. Rezultat: crveni karton i ostavljanje umornih suigrača sa znatno smanjenim šansama za preokret.

Tako je Dinamo izgubio u Lisabonu od Benfice 3-0 i oprostio se od Europske lige, a osim 'Mr. Promašaja' Amera Gojaka, tragičar je postao i slovenski desni bek, isključen u 104. minuti, dok je još bilo 2-0 i jedan bi gol "plave" odveo dalje.

- Naravno da je to bilo nepotrebno isključenje i da to ne smije raditi - rekao je Nenad Bjelica nakon poraza,.

Sad je Petar Stojanović u drugom okruženju, s reprezentacijom Slovenije priprema se za početak kvalifikacija i večerašnju utakmicu u Izraelu, ali ni ondje ne može pobjeći od lisabonskoga grijeha.

- Da je meni to napravio, izvukao bih mu uši! A mislim da mu je tako nešto rekao i njegov klupski trener - rekao je slovenski izbornik Matjaž Kek o tom Stojanovićevu isključenju.

Keku je to prva kvalifikacijska utakmica na klupi Slovenije nakon sedam i pol godina. Velika je vijest za navijače da je odmah u reprezentaciju vratio Jana Oblaka, koji dvije i pol godine nije htio braniti za deželu.

Kek je Sloveniju odveo na SP 2010., a nakon sjajnih rezultata u Rijeci, opet je na kormilu domovine. U skupini su mu, osim Izraela, suparnici Austrija, Poljska, Makedonija i Letonija.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • 21.03.2019.

    stojanović je najgori igrač dinama ikad

  • da124 21.03.2019.

    Sto posto je u pravu što se tiče Stojanovića, svi su Gojaka napali jer nije zabio ono što treba u pionirima, ali ovaj panj je napravio ono što predlimači ne rade

  • ciLa 21.03.2019.

    Lopta je okrugla, nogomet je nepredvidiva igra. Nacional Potosi vs Zulia, Copa Sudamericana. ;)

Komentiraj...
Vidi sve komentare