To je to što me zanima!

Kek u Rijeci do 2017. godine: Ovo mi je bila najlakša odluka

Hvala klubu na povjerenju. Velika je obaveza voditi Rijeku i veliki izazov i zato nije bilo puno razmišljanja, rekao je Matjaž Kek nakon potpisivanja novog ugovora
Vidi originalni članak

Matjaž Kek potpisao je novi ugovor s Rijekom, prema kojem će na Kantridi ostati do 2017. godine. Slovenskom treneru dosadašnji ugovor je istjecao 2014. godine, a sada je vjernost Rijeci produžio za još tri godine, do 15. lipnja 2017. godine.

- U životu treba neke odluke donijeti, neke su teške, a neke lagane. Ova je bila najlakša! Dobro se osjećam. Hvala klubu na povjerenju. Velika je obaveza voditi Rijeku i veliki izazov i zato nije bilo puno razmišljanja. Ja se veselim toj suradnji i siguran sam da možemo napraviti dobre rezultate - rekao je Kek nakon potpisivanja novog ugovora.

Kek je na klupu Rijeke stigao u ožujku 2013. godine, a i u klubu su vrlo zadovoljni što je slovenski trener potpisao novi ugovor.

- Jako smo zadovoljni u klubu što smo se uspjeli dogovoriti s Matjažom Kekom o produženju ugovora. Njegovim dolaskom svi sportski segmenti u klubu su podignuti na viši nivo, a produžetak ugovora je u skladu s našim planovima i ambicijama - rekao je sportski direktor HNK Rijeke Srećko Juričić.

Rijeka je nakon 13. kola Prve HNL na trećem mjestu sa 26 bodova, bodom manje od Hajduka i Dinama.

Idi na 24sata

Komentari 53

  • Ehrlich 26.10.2013.

    Kek je bio dobar igrac u Mariboru..i tak isto je dobar trener...zbog Keka Slovenci simpatizirajo s Rijekom...

  • kamujikobajaši 26.10.2013.

    svaka mu čast za iduću sezonu titula i proljeće u europi

  • Elmaminjo 26.10.2013.

    Da nešto vrijediš, vec bi bio trener u Dinamu. Ali moj Zoran je bolji trener od tebe.

Komentiraj...
Vidi sve komentare