To je to što me zanima!

Kelava: Neftči će nas napasti, ali pokazat ćemo da smo bolji

Moraju stizati rezultat pa će krenuti napadački od početka utakmice. Ne smijemo im dozvoliti da nam nametnu svoj ritam, rekao je Šime Vrsaljko prije puta u Baku
Vidi originalni članak

I u uzvratu će biti neugodna utakmica iako imamo dobar rezultat. Neftči je najavio da će nas napasti, ali mi imamo svoj cilj i od njega nećemo odustati. Puni smo samopouzdanja i idemo u Baku pokazati da smo bolja momčad, rekao je golman Dinama Ivan Kelava prije puta na uzvratnu utakmicu protiv Neftčija u Bakuu.

Na put u glavni grad Azerbajdžana otišlo je 22 igrača, a Jakub Sylvestr zamijenio je Arijana Ademija koji je na pripremama s mladom reprezentacijom za SP.

- Oni moraju stizati rezultat pa će krenuti napadački od početka utakmice. Ne smijemo im dozvoliti da nam nametnu svoj ritam. Pokušat ćemo im uzeti loptu i kontrolirati igru. Nema kalkulacija, ići ćemo na pobjedu - rekao je Vrsaljko kojeg Dinamo nije pustio na SP.

Na aerodromu Pleso je bio i Hrvoje Čale koji se srdačno pozdravio s 'modrima' i zaželio im sreću u uzvratu, no nije smio komentirati utakmicu.

- U klubu su nam zabranili da dajemo bilo kakve izjave kada nismo u Turskoj - zaključio je Hrvoje.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • zorro_1 17.07.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • miroslav22 17.07.2011.

    Bravo..budući repkin golmane

  • lozinka 17.07.2011.

    SRETNO MODRI !

Komentiraj...
Vidi sve komentare