To je to što me zanima!

Kenijac je isti Pogba, ali nitko mu ne vjeruje da ima 26 godina

Onyango je isto godište kao Pogba, ima gotovo istu fizionomiju lica, a razlikuje se od svog puno poznatijeg dvojnika - bradom. Naime, Onyango je poput Rigoberta Songa ili El Hadjija Dioufa odlučio ofarbati bradu
Vidi originalni članak

Kenijski branič Joash Onyango (26) nastupit će na svom prvom velikom natjecanju za svoju zemlju. Onyango će predvoditi stopersku liniju u nedjelju protiv Alžira na Afričkom kupu nacija koji se igra u Egiptu.

Ipak, Onyango je tamošnjim medijima zanimljiv zbog svoje nevjerojatne sličnosti s planetarno poznatim Paulom Pogbom (26) koji nastupa za Francusku, a porijeklom je iz Gvineje.

Onyango je isto godište kao Pogba, ima gotovo istu fizionomiju lica, a razlikuje se od svog puno poznatijeg dvojnika - bradom. Naime, Onyango je poput Rigoberta Songa ili El Hadjija Dioufa odlučio ofarbati bradu u plavo, posebno za prvenstvo Afrike.

Stoper kenijskog Gor Mahia od tog se trenutka našao pod paljbom neugodnih komentara. Mnogi su pisali kako nije moguće da Joash ima samo 26 godina. A koliko godina bi mu vi dali, procijenite sami.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • 21.06.2019.

    Isti je, kako ne vidite...Ima nos, oci, usi, trepavice...Pljunuti Pogba...

  • dottie 20.06.2019.

    26 godina od punoljetnosti

  • tom1slav 20.06.2019.

    Ja tu bas i ne vidim neku slicnost...boja koze da...al to ko da kazes da su svi kinezi isti...ahaha..glupost

Komentiraj...
Vidi sve komentare