To je to što me zanima!

Kenneth MacAulay nakon 192 utakmice napustio Medveščak

Kenneth MacAulay odlazi iz Medveščaka u ljubljansku Olimpiju. Branič "medvjeda" odigrao je 192 utakmice te u tri i pol sezone za "medvjede" ostvario 53 boda...
Vidi originalni članak

Kenneth MacAulay pridružio se momčadi Medveščaka u sezoni 2009./2010. uoči doigravanja EBEL-a. Branič "medvjeda" napušta klub i odlazi u ljubljansku Olimpiju, objavio je Medveščak.

- Iznimno cijenimo sve što je MacAulay napravio za naš klub u prethodnim sezonama. Zbog velikog broja igrača na našoj klupi odlučili smo zajednički kako je za profesionalni razvoj igrača najbolje da se pridruži momčadi u kojoj će imati odgovarajuću minutažu, a ujedno tako pomoći i u ostvarivanju sportskih ciljeva ljubljanskog kluba u EBEL prvenstvu. Vrata Medveščaka MacAulayu ostaju otvorena za povratak u svakom trenutku! MacAulay ostaje član hrvatske nacionalne vrste hokeja na ledu - rekao je direktor hokejskih operacija Medveščaka Markoantonio Belinić.  

MacAulay je u tri i pol sezone u dresu Medveščaka odigrao 192 utakmice i ostvario 53 boda. Za hrvatsku reprezentaciju debitirao je 2012. godine.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • PETAR_20 12.11.2013.

    Ne samo da odlazi on, već i Waugh i to nakon ove turneje po Rusiji, mada smatram da je ta stvar već od davno riješena!! Dobro za obojicu, šteta što je Sertich uranio s odlukom ali nije kasno da još jednom promjeni klub a i to će biti vrlo izgledno u budućnosti?! Još da se dovuče Sandrock iz Belfast Giants, Fraiser iz VSV, Kinasewich iz Graza, Oullette iz Vienna, Bancham iz Sappa, za Naglicha sumnjam, Olimpija bi bila momčad za krunu Ebella ove godine bez obzira na sada osvojenih 5 bodova, mada su i suci kumovali s PP!! Mislim da je od svih navedenih igrača najbliži Sertich u još jednom prelasku!! Kod nas, gubimo 2 beka i stvara se pozicija za dovođenje novih igrača jer se "raspucavanje" bliži za 30 kola i momčad se mora ponovo restaurirati i uigrati. Bit će ove godine kod nas dosta "protočnosti" i neočekivanih obrata?! Sutra je "marš" na tri boda, što bi moglo biti i ostvarivo, pošto je bila duga pauza i nabijanje snage a u narednoj utakmici, samo da se ne dogodi opet naš pad od 50% jer će se opet ponavljati naša dobro poznata stara boljka da ne možemo odigrati 2-3 utakmice za redom u istoj snazi ili će se to rapidno promijeniti, znat će se nakon 4 gostujuće?! Bitan podatak za nastavak natjecanja a i bitan da se odmah zna gdje ćemo biti na ljestvici!!

  • slovoKing 12.11.2013.

    ...sretno i čuvaj se... :)

  • petar ll 12.11.2013.

    sretan put,ipuno bodova u EBEL-u ,steta je sto nije moglo doci do koperacije olimpije i medvescaka.

Komentiraj...
Vidi sve komentare