To je to što me zanima!

Kent i Beni se slažu: I oni su predvidjeli pobjedu Hrvatske

Kutija s "hrvatskom" ili "turskom" hranom? Za bjelorukog gibona Kenta iz zagrebačkoga Zoološkog vrta nije bilo dvojbe, odabrao je Hrvatsku i oduševio posjetitelje u Maksimiru
Vidi originalni članak

Hobotnica Paul uspješno je prognozirala ishode Svjetskog nogometnog prvenstva u Južnoafričkoj Republici 2010., a glavni prognozer Eura u Francuskoj, barem što se tiče utakmica Hrvatske, majmun je imena Kent iz zagrebačkoga Zoološkog vrta.

Na proslavi 91. rođendana ZOO-a u Maksimiru Kent, majmun iz porodice bjelorukih gibona, trebao je izabrati kutiju iz koje će uzeti voće i povrće, onu s hrvatskom ili onu s turskom zastavom. Izabrao je "vatrene".

- Sad smatramo da je Kent predvidio pobjedu Hrvatske i ja se nadam da će biti tako - rekao je edukator ZOO-a Tomislav Krizmanić, prenosi HRT.

Sportske rezultate dosad je u Zoološkom vrtu u Zagrebu prognozirao tapir Robi i u tome bio iznimno uspješan, no kako se sada nalazi u dijelu ZOO-a koji se renovira, iz uprave su odlučili pružiti šansu Kentu koji u nastambi živi sa ženkom Kuličkom i mladuncem.

Podsjetimo, i popularni Romano Obilinović Žorž prognozirao je pobjedu Hrvatske izabravši, između tri čaše s pivom, onu na kojoj se nalazio tip 2.

A isto kao i Žorž te Kent odabrao je i pas Beni. I on predviđa pobjedu Hrvatske.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 16

  • biberrr 12.06.2016.

    Majmun Kent i splitski kralj Žorž pokazali su se kao nepogriješivi prognozeri!

  • Zoki91 12.06.2016.

    A nije kao da mu je ova kutija bila bliza

  • Michelangelo 12.06.2016.

    Fuć,fuć....dođi!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare