To je to što me zanima!

Kerum izigrao Hajduk: Odbio platiti obećanih 7,2 mil. kn

Splitski gradonačelnik Željko Kerum u srpnju je nakon neizvjesne sjednice oko davanja kredita obećao pomoći Hajduku. No odlučio je prekršiti svoje obećanje
Vidi originalni članak

Hitno se mora isplatiti 4,5 milijuna kuna Šibeniku da bi se moglo normalno igrati i 2,7 milijuna kuna poreznoj upravi da račun ne bi bio blokiran. Gradska blagajna je prazna, no ako treba slobodno napišite da ću ja posuditi novac, govorio je Željkom Kerum u srpnju uvjeravajući Hajduk da ne mora strahovati zbog financija.

No riječi splitskog gradonačelnika ostale su samo - riječi. Kerum je prekršio svoje obećanje dano nakon najneizvjesnije sjednice Gradskog vijeća Grada Splita kad se odlučivalo o spasonosnom kreditu za 'bile'.

Gradonačelnik je izigrao Hajduk jer je Grad dao svu dokumentaciju za potrebnu pozajmicu, ali u utorak se Kerum predomislio. Obećana pozajmica trebala je biti namjenjena za plaćanje odštete HNK Šibeniku za transfer Ante Rukavine.

Idi na 24sata

Komentari 48

  • zimbadve 05.09.2012.

    Šta bosanac može učinit od gaća, srbin od ćaće i lopovi od hajduka, eeeee to ne može nitko na svitu.

  • user_134458 05.09.2012.

    kerum je car..

  • ikhakeri 05.09.2012.

    garantiram da hajduk proda igrača za 2o miljuna i čak nekoliko njih po toliko da bi opet bija u dugu jer bi lopovi sve maznili

Komentiraj...
Vidi sve komentare