To je to što me zanima!

Kerum je odgodio sjednicu za spas Hajduka za deset dana

'Tražim da se sjednica Gradskog vijeća na kojoj je Hajduk glavna točka dnevnog reda odgodi za 10 dana, dok svim vijećnicima ne bude dostavljena dokumentacija'
Vidi originalni članak

Ništa od brze odluke o odobrenju garancije za kredit, kojim bi Hajduk sanirao rupu u proračunu i pripremio novu sezonu. Gradonačelnik Splita Željko Kerum prolongirao je održavanje sjednice gradskog vijeća za 10 dana, dok se svi vijećnici ne upoznaju s aktualnim stanjem u Hajduku. Splitski gradonačelnik oglasio se priopćenjem koje prenosimo u cijelosti:

"Moj cilj je da se odluka o Hajduku donese konsenzusom svih vijećnika Grada Splita. Vijećnici vladajuće stranke u državi, a oporbene u Gradu Splitu, danas su na konferenciji za novinare izrazili nepovjerenje u namjeru Grada da se kreditom pomogne Hajduku, nazvali su to špekulacijom i izrazili sumnju da se sve ovo radi kako bi se Hajduk prodao nekome za jednu kunu. Opravdanje za to im je da nisu dobili kompletne materijale i dokumentaciju iz koje bi iščitali pravo stanje u Hajduku.

Ja taj teret sumnje i tu odgovornost za Hajduk neću i ne želim nositi i zato tražim da se sjednica Gradskog vijeća na kojoj je Hajduk glavna točka dnevnog reda, a koja je zakazana za petak, odgodi za 10 dana, dok svim vijećnicima ne bude dostavljena sva dokumentacija da je mogu proučiti i da mogu donijeti odluku iza koje će stati.

Odluka o Hajduku mora se donijeti dogovorom svih vijećnika" - stoji u Kerumovom priopćenju.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • bariton 30.05.2012.

    ja se nemogu načudit splićanima. Prvo,takvu budalu izabrat,pa opet oni Males,pa seke,pa Sundi... Pa koji su to likovi... Ako je NK Šibenik gušta(šta krpe,konca)8-10 mil kn/god., onda je Hajduk baren 50. Grad je dužan,klub je dužan. Rasprodaj ili ukini.

  • TomoCro25 30.05.2012.

    Ja navijam a Dinamo ali mi nikako nije jasno kako neki ovdje mogu pisati da se vesele propasti Hajduka ili njegovom bankrotu i sl. Pa ljudi moji bez jakog Hajduka,Rijeke i jos nekih nema ni jake lige ni jakog Dinama niti icega drugog.Ako nam ode Hajduk i ostane samo Dinamo onda najbolje da ugase HNL jer nece imati vise ama bas nikakvog smisla.Ostalim klubovima sorry ali jedini do sada Hajduk parira Dinamu

  • cviticcvitic 30.05.2012.

    Treba donit i odluku da se svakom fudbleru koji nabroji sve padeže omogući upis u 5 razred a da nebi išli autobusom da se nabavi i više komada BMW MRCDXX14.

Komentiraj...
Vidi sve komentare