To je to što me zanima!

Kerum je opalio Svagušu po prstima: Nema bojkota!

Iako je Svaguša najavio da će igrači Hajduka na prvoj sljedećoj utakmici kasniti 14 minuta kao odgovor HTV-u, Željko Kerum je bojkot zabranio
Vidi originalni članak

Predsjednik Hajduka Joško Svaguša najavio je kako će igrači Hajduka na prvoj sljedećoj utakmici na Poljudu namjerno zakasniti 14 minuta. Ogorčen je, prema njemu, neprimjerenim ponašanjem HTV-a prema Hajduku.
- Igračima ću reći da da ostanu u svlačionici sve do 14 minuta dozakazanog početka utakmice - rekao je Svaguša za SN.
To bi značilo da će igrači Hajduka kasniti na derbiju protiv Dinama 11. rujna.
No splitski gradonačelnik i prvi gazda Hajduka Željko Kerum ubrzo je uzvratio Svaguši:
- Nikakvog bojkota neće biti! HTV svoj posao radi objektivno - rekao je Kerum, prenosi tportal.
Joško Svaguša dobio je "po prstima" od onoga od koga je to najmanje očekivao. Inače, prema pravilniku, sudac mora čekati 15 minuta zbog raznih razloga kao što su kvar na autobusu, loše vrijeme i slično. No u pravilniku ništa ne piše o kašnjenju iz revolta. Hajduk je ogorčen odnosom HTV-a. Ponajviše jer je prva utakmica EL-a protiv Dinama iz Bukurešta bila u prijenosu Nove TV. Zatim nije bilo prijenosa uzvrata protiv Uniree, da bi sve kulminiralo splitskim derbijem koji također nije bio u programu.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • majka11 02.09.2010.

    Ma vi niste normalni. Jel vam HTV nudio da protiv Uniree igrate ranije da se na drugom mogu prenosit prvo Hajduk pa Dinamo! Niste htjeli pa je našao solomunsko rješenje 2 utakmice na 2 programa. Tad se nisu pitali oni koji plaćaju preplatu a ne zanima ih nogomet. HTV vam je vratio takvo ponašanje i nisu se više potrudili da otkupe utakmicu protiv Uniree u Rumunjskoj, a mogli su. Ali smješno je da tražite prijenos Splita i Hajduka dok je vaterpolo reprezentacija na TV-u na EP.

  • cobervu 02.09.2010.

    ha ha ha kerum lopov ha neka tako cu i ja jednog dana kao kerum haha

  • boys 02.09.2010.

    pametno od keruma,svi kao ratuju protiv vas i sam papa vidi i kerum da kenjate bezveze i da tome nikad kraja....bla,bla,bla

Komentiraj...
Vidi sve komentare