To je to što me zanima!

"Kerum je prevario navijače, Hajduk će ubrzo otići u stečaj!"

Kerum se “dosjetio” prenijeti upravljačka prava na udrugu “Naš Hajduk”. Ispada da je velikodušan, no navijači su prevareni. Hajduk će u stečaj, kaže šef splitskog HSP-a
Vidi originalni članak

Iz financijskog izvješća, tvrdi šef splitskog HSP-a, evidentno je da je Hajduk u minusu od čak 164 milijuna kuna.

– Premda nam gradonačelnik Željko Kerum mjesecima nije htio dati izvješće o poslovanju Hajduka, došli smo do dokumenata. Hajduk je u najvećoj dubiozi, potpisana mu je smrtna presuda, samo toga još nitko nije svjestan – kazao je na konferenciji za novinare dr. Hrvoje Tomasović, šef splitskog HSP-a.

Prema financijskom izvješću, Hajduk je u minusu od čak 164 milijuna kuna. Ovogodišnji mu je gubitak težak 51 milijun kuna, preneseni gubitak iz 2009. u 2010. iznosi 42 milijuna kuna, kratkoročne obveze dostigle su 50 milijuna kuna, a dug po sudskim presudama za bivše igrače iznosi 21 milijun kuna.

– U međuvremenu se Kerum “dosjetio” prenijeti upravljačka prava na udrugu “Naš Hajduk”. Ispada da je velikodušan i da ima srca, no navijači su prevareni – naglašava Tomasović dodajući da im Kerum neće dati “čist” klub, neopterećen dubiozama, pa će se u konačnici Hajdukov teret svaliti na leđa navijača!

– Mislimo da će Hajduk otići u stečaj. Problem je u tome što su za sve probleme cijelo vrijeme znali gradonačelnik i njegovi suradnici, ali ništa nisu poduzeli – kaže šef splitskog HSP-a.

Iz teškog financijskog stanja Hajduka, prognozira, dva su izlaza: smanjivanje temeljnog kapitala ili pak prodaja Hajduka. Udrugom “Naš Hajduk” se manipulira. Hajduk je pred bankrotom, ali ta se činjenica gura pod tepih, poručuju iz splitskog HSP-a. (mpk)

Iz Hajduka poručuju da sve navedeno nije istina.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • bariton 21.10.2011.

    bogami,dobro su i izdržali s obzirom da su ga muzli priko 15 godina,a i drugima će bit lakše.Kad bacin oko na moj šibenik,volija bi da i on tako svrši jer je grad u kojem nema ama baš nikakve privrede,dava 10 mil kuna godišnje da bi se plaćali neki 'profesionalni nogometaši'.Neka završe škole a balun igraju amaterski ako nisu talenti da ih neko za to plaća!!!

  • FloMasteric 20.10.2011.

    ma da, nebi da je Kerum odveo Hajduk u stecaj...i vrijeme je bilo da problemi, koji su se gurali pod tepih godinama, izadju na sunce...nazalost Hajduk nije klub koji je bio nekad davno, i vrijeme je da se zivi u skladu s mogucnostima...ako ne mozes placat miljune igracima, izvoli ulozit u pomladak...cijela splitska mladost sanja o tome da igra za Hajduk...vjerujem da se medju njima moze naci hrpa talenata i poslozit jedan novi Haduk koji ce igrati nogomet...a ne hrpa pozera, i naozovi strucnjaka, koji nisu u stanju razaznat dvije lijeve noge bez kuverte...

  • oliverkahn 20.10.2011.

    pa sad vi placajte tamo neke Sharbinije milijunima......hahahahah.....i australce, šiptare, naravno bosance.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare