To je to što me zanima!

Kerum prkosi Hajduku: Poljud pet puta jeftiniji za Thompsona

Gradonačelnik Splita Željko Kerum Thompsonu je stadion iznajmio skoro besplatno. Tako će umjesto 500.000 kuna, Hajduku na račun koncerta pripasti svega 100.000
Vidi originalni članak

Od prvog dana kad je zasjeo u fotelju predsjednika Hajduka, Marin Brbić nije dobro 'sjeo' gradonačelniku Kerumu. Od tada traje pat pozicija u kojoj Brbić egzistira pod zaštitom Nadzornog odbora, a Kerum ga redovito kritizira, no ne može ga promijeniti.

I sve bi bilo u redu da se s vremena na vrijeme ne pojavi problem koji treba riješiti, pa ga umjesto dogovorom Kerum riješi na štetu Brbića. I Hajduka, naravno. 

Zadnji takav slučaj je koncert Marka Perkovića Thompsona, koji bi trebao biti održan 30. lipnja na Poljudu. Thompsonov menadžment bio je u pregovorima s Hajdukom, no ponuđeni uvjeti nisu im odgovarali, pa su se okrenuli Kerumu, koji im je stadion iznajmio praktično besplatno. Umjesto 500.000 kuna, Hajduku će pripasti svega 100.000.

- Mi smo gospodinu Thompsonu ponudili ekonomsku cijenu najma stadiona, kao i svim drugim zainteresiranim izvođačima, no njemu to očito nije odgovaralo pa se obratio gradonačelniku. Da se razumijemo, grad ima pravo na ovakav potez, jer stadion je gradski, no u situaciji kad Hajduku treba svaka kuna, za nas bi bilo ipak povoljnije da smo stadion iznajmili Thompsonu po komercijalnim uvjetima. Imamo i dodatni problem, jer ovoga su ljeta dogovorena još dva koncerta na Poljudu, pa nam oni već prigovaraju zbog toga jer su morali, za razliku od Thompsona, platiti 4 ili 5 puta veću cijenu - kažu u Hajduku.

Idi na 24sata

Komentari 154

  • MRKONJA_1 13.05.2013.

    ...bre bane, e pa neću...

  • mirnomoreee 12.05.2013.

    Mislim da ova gospoda što se bune vezano za nastup Thompsona nema pametnijega posla...Marko i Žele samo naprid...šta vam smeta da se zaori Hrvatska pisma na poljudskoj lipotici...a da neke druge pisme se pivaju nebi bilo pobune, ma dajte ljudi mooji ostavite se čorava posla

  • biberrr 12.05.2013.

    Bravo za Keruma! Thompson je puno popularniji od bilo kojeg kluba u državi,Hrvati ga vole.

Komentiraj...
Vidi sve komentare