To je to što me zanima!

Kiel je srušio srčani Zagreb, Duvnjakovih sedam komada

Kiel je pobijedio Zagreb u 7. kolu rukometne Lige prvaka 34-27 u Njemačkoj. PPD Zagreb sjajno se držao, na poluvremenu je imao 16-16, ali je u nastavku dosta pao
Vidi originalni članak

Rukometaši Kiela uzvratili su Zagrebu za šokantni poraz na startu rukometne Lige prvaka. Njemačka momčad slavila je 34-27 u 7. kolu u svojoj Sparkassen Areni pred više od 10.000 navijača. 

No Zagreb se držao odlično protiv jedne od najjačih momčadi današnjice. Trener PPD Zagreba Veselin Vujović nije mogao računati na nekoliko igrača uoči gostovanja kod Kiela. Furiozan početak njemačke momčadi i vodstvo 5-1 dokaz je kako su domaći ozbiljno shvatili Zagreb.

Vraćaju se aktualni prvaci Hrvatske i u 17. minuti smanjuju na gol zaostatka. Zagreb je dvije minute prije kraja čak i poveo (15-14), ali na poluvremenu je bilo 16-16.

U drugom dijelu Kiel je ubacio u brzinu više i oslabljeni Zagreb to više nije mogao pratiti. Weinhold je bio najbolji kod domaće momčadi s devet golova, Domagoj Duvnjak "svom" Zagrebu zabio je sedam. Kod naše momčadi Šebetić i Stepančić zabili su po pet golova.

Liga prvaka, 7. kolo:

  • Kiel - Zagreb 34-27
Idi na 24sata

Komentari 5

  • chadjohn 27.11.2014.

    samo naprijed ppd!!

  • 27.11.2014.

    Čestitke Zagrebu na fantastičnom prvom poluvremenu, ponovno su iznenadili Kiel i to u njihovoj areni... drugo poluvrijeme, ipak je Kiel pokazao zašto je jedna od najjačih momčadi...

  • nb23 27.11.2014.

    Prvo poluvrijeme je bilo odlično, uz malo sreće mogli smo čak i voditi, drugo poluvrijeme Kiel odmah navalio, stvorio si osjetnu prednost i tu je priči bio kraj. Ali čestitam dečkima na srčanoj igri i borbenosti, na kraju ipak iskustvo i kvaliteta presudili.

Komentiraj...
Vidi sve komentare