To je to što me zanima!

Kiks na startu: Rukometašice Hrvatske slabije od Nizozemki

Hrvatske rukometašice izgubile su na samom startu kvalifikacijskog turnira za OI u Španjolskoj od Nizozemske 29-28. Prve dvije ekipe plasirat će se na OI u London
Vidi originalni članak

Hrvatska ženska rukometna reprezentacija izgubila je na startu kvalifikacijskog turnira za nastup na Olimpijskim igrama u Londonu koji se održava u španjolskoj Guadalajari.

Izabranice Vladimira Canjuge u 1. kolu su jutros poražene od Nizozemske s tijesnih 29-28 te su tako svoje šanse za odlazak na Olimpijske igre svele na minimum na samom startu turnira. Plasman u London izborit će prve dvije reprezentacije.

- Čak je i nizozemski izbornik na konferenciji za medije nakon utakmice rekao da mu nije jasno kako smo tako loše odigrali. Nije ni meni, na žalost moje cure su opet izgubile u glavi, nemamo hrabrosti za ključne utakmice. Kad smo igrali u ožujku protiv Danske, izgledali smo odlično jer smo cilj, plasman na EP, već ostvarili i grča nije bilo. Ne mogu vjerovati da moje djevojke u najvažnijoj utakmici generacije, ovoj protiv Nizozemske, odigraju tako loše, da im odlazak na Olimpijske igre prestavlja prepreku, a ne motiv. One su bile u velikom grču koji nisam nikako uspio razbiti. Preostaje nam sada nadati se da će Španjolke dobiti sutra Nizozemsku barem s dva razlike kako bismo onda u nedjelju svladali Španjolsku i tako ipak ostvarili cilj. Bit će to jako teško, ali izlaza više nemamo – rekao je razočarani izbornik Vladimir Canjuga.

Najbolja u hrvatskim redovima bila je Zebić sa 11 golova, od čega čak devet iz sedmeraca.

U skupini s Hrvatskom još se nalaze favorizirane Španjolke i Argentinke. Hrvatska u 2. kolu u subotu u 10.45h igra protiv Argentinki, a dvoboj protiv Španjolki na rasporedu je u nedjelju u 12.30h.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • RealnO_4 25.05.2012.

    njih je samo lijepo za gledat ..i to ne kako igraju ;)

  • buba_erdeljan 25.05.2012.

    Znači, mene kao rukometašicu je srce zabolilo gledajući ovu utakmicu. :( Djevojke su same sebe pobjedile..Ništa, sad srce ostavit u ostale dvije tekme! Ako smo mogli dvaput dobit Dansku, možemo i jednom te Španjolke!! Nema predaje do zadnjeg zvižduka pa šta bude!

  • barcaporsiempre 25.05.2012.

    krave jedne obrane nigdje golmana nigdje nazabijale se nizozemke izvana kako su htjele. mislile su lako ćemo pa ić malo hladit dupe po londonu. sramota!

Komentiraj...
Vidi sve komentare