To je to što me zanima!

Kinasewich iz Medveščaka u Red Bull: Nismo ništa mogli...

S obzirom na budžet kojim raspolažemo, nismo mogli parirati Salzburgovoj ponudi, rekao je glasnogovornik Medveščaka Ranko Vučinić o odlasku Ryana Kinasewicha
Vidi originalni članak

Kanađanin hrvatskih korijena Ryan Kinasewich (28) od sljedeće sezone igrat će za Red Bull Salzburg, piše net.hr. 

Popularni "Kina" je u Medveščak stigao 2010. iz Utah Grizzliesa gdje je u dvije sezone zabio 58 golova. Ledena dvorana više mu neće biti dom, već tvrđava koju će pokušati osvojiti s novim klubom.

- Žao nam je što Kinasewich odlazi iz Medveščaka. No razumijemo njegovu želju za napretkom. S obzirom na budžet kojim raspolažemo, nismo mogli parirati Salzburgovoj ponudi - rekao je glasnogovornik Medveščaka Ranko Vučinić.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • PPM 12.05.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • Zagrebprijesvega 10.05.2012.

    Čini mi se da će se s Medveščakom dogoditi ono što i sa RK Zagrebom. Nakon vrlo uspješne sezone, oba kluba su počela puštati igrače koji su imali bitnu ulogu u uspjesima, i sljedeće sezone, umjesto da teže još boljem nego prošle, oni će nazadovati.

  • Legende 10.05.2012.

    dok je igrao igrao je...Raymond si slaže novu ekipu od mlađahnih hokejaša,koji mogu fizički izdržati cijelu sezonu i s kojima namjerava osvojiti EBEL...ko je otišao bez njega se mora,a ko dođe dobro došao...ZIG-ZAG

Komentiraj...
Vidi sve komentare