To je to što me zanima!

Kinasewich upravi 'medvjeda': A gdje je mojih 12.000 eura?!

Poslao sam 14 mailova Medveščaku, nisam dobio niti jedan odgovor, napisao je na Twitteru Ryan Kinasewich, bivši igrač "medvjeda", koji od kluba traži 12.000 eura...
Vidi originalni članak

Ryan Kinasewich igrao je u Medveščaku od 2010. do 2012. godine. Bio je najbolji strijelac "medvjeda" dvije sezone i miljenik navijača. Prošlu sezonu proveo je u Grazu. Kinasewich preko Twittera traži da mu Medveščak isplati navodni dug od 12.000 eura.

- Poslao sam 14 mailova Medveščaku, nisam dobio niti jedan odgovor. Sve što tražim je da mi plate. Mislim da to nije tako grozan zahtjev. Prošlo je dvije godine i duguju mi 12.000 eura - napisao je Kinasewich na Twitteru.

Nije on jedini koji je na ovaj način tražio novac od Medveščaka. Ranije su na isti način kontaktirali klub Wacey Rabbit, Pascal Morency, Andy Sertich i Adam Naglich.

- Društvene mreže nisu mjesto gdje bi igrač trebao objavljivati zahtjeve i eventualna potraživanja prema klubu. Igrač ili njegov odvjetnik neka kontaktiraju klub, ako smatraju da im klub duguje. Nećemo reagirati niti se odazvati na ovakve prozivke - rekao je glasnogovornik Medveščaka, Ranko Vučinić, u izjavi za KHL.hr.

Idi na 24sata

Komentari 67

  • robert borić 14.09.2014.

    nažalost, čini mi se da je ovo početak kraja jedne lijepe priče

  • nadimak moj 13.09.2014.

    e care moj, ne znaš ti gdje si došao, ovo ti je Hrvatska.

  • spalato60 13.09.2014.

    Evo mi iz Dalmacije upravo osnivamo par hokejaških klubova.Fjaka iz Splita , Čuvitar iz Šolte , Puhisti sa Brača , Tovari sa Prpića a sve u cilju unapređenja tog jako popularnog sporta kod nas.

Komentiraj...
Vidi sve komentare