To je to što me zanima!

Kinezi žele Beckhama: Nude mu čak 24 milijuna € godišnje

Uz tjednu plaću od 300.000 eura, Shangai Shenhua engleskom bi nogometašu isplaćivao i bogate bonuse. Prošle godine u svoje redove su doveli Drobu i Anelku
Vidi originalni članak

Nakon što je osvojio Englesku, Španjolsku i SAD, 37-godišnji David Beckham sprema se u novi pohod, ovaj put cilj je najveće svjetsko tržište – Kina! Za engleskog nogometaša koji je razmišljao i o mirovini, zanimanje je iskazao Shanghai Shenhua, klub koji je prošle godine u svoje redove doveo Didiera Drogbu i Nicolasa Anelku.

Beckham bi bio iznimno isplativ, poznavajući zaluđenost Azijaca za tim igračem, pa stoga i tjedna plaća od 300.000 eura ne bi predstavljala problem za blagajnu toga kluba. Engleski mediji navode kako bi, uz bonuse na ugovor i razne nagrade, Becks godišnje u Kini mogao inkasirati oko 24 milijuna eura!

Idi na 24sata

Komentari 11

  • waf 03.01.2013.

    Ultimativna glupost i apsurd iskrcavanje tolike love za jednog maltene veterana s još uvijek zvučnim imenom. Makar, Kina je njemu i supruzi sigurno privlačno odredište jer je zemlja u kojoj se proizvodi ionako 99% stvari koje nose njihovo ime.

  • zekica 02.01.2013.

    Svaka čast Beckhamu na kvaliteti kojom ga je Bog podario i zaista je svojevremeno bio jedan od najboljih igrača svijeta, ali majko mila, platiti toliki iznos za 37 godišnjaka... to je već postalo smiješno i apsurdno. Očito je da se pojedinci sprdavaju s novcima i naravno da ih ne znaju cijeniti jer nikad nisu krv pišali da ih zarade... Još malo pa će se neki uobraženi tajkun sjetiti da bi pravo pojačanje bili i Mario Kempes, Marco Van Basten i Eric Cantona jer je Kina zaluđena nogometom. Bolje da si daju truda oko reprezentacije i da tu ulažu sve te silne milijune, jer trebat će im još 50 godina dok prestanu biti vreča za napucavanje i kad će na SP-u napraviti korak dalje pa barem skupinu da prođu....

  • jolle milito 02.01.2013.

    ako se nevaram znam da su drogba i anelka strajkali jer se čajnizi nisu drzali dogovora, to jest kasnila je plata :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare