To je to što me zanima!

Kinezi žele Franka: Zarađivat će milijun funti svaki mjesec?!

Pristane li, Frank Lampard bi za tri sezone u Kini mogao zaraditi čak 36 milijuna funti. Bivši klub Ćire Blaževića Shanghai Shenhua nudi mu mjesečno milijun funti
Vidi originalni članak

Kineski klub Shenhua iz Šangaja, bivši klub Ćire Blaževića, Didera Drogbu plaća 800.000 funti na mjesec. Franku Lampardu nudi 200.000 više.

Legendarnom veznjaku Chelseaja ugovor istječe krajem ove sezone, ali već u siječnju može pregovarati s kime god želi. Čini se kako će napusiti “plave” nakon 11 godina u klubu jer Chelseajeva uprava igračima starijima od 30 godina nudi isključivo jednogodišnji ugovor.

Bogati Kinezi spremni su mu isplatiti čak 36 milijuna funti u tri godine.

Za Lamparda su zainteresirani i Shenhuini rivali iz Pekinga, Guoan, koji mu nude identične uvjete. Propadne li mu unosan posao u Kini, Lampard može u SAD. Beckamov LA Galaxy također je zainteresiran.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • lipotan 10.10.2012.

    ako je pametan otic ce. di mateo ga uopce ne postuje kao legendu, njegovo vrime je isteklo, a iskreno ja bi prvi otisa u kinu upoznat kulturu i razlicitost kakvu pruza ta drzava

  • rammstein_1 09.10.2012.

    blago njemu

  • Chrome 09.10.2012.

    ostat će ako se abramovič smekša.. zbog njega i njegovog pravila da ne daje višegodišnje ugovore igračima starijim od 30 godina je i drogba otišao, a sad bi mogli cole i lampard.. šteta, velika šteta.. pogotovo za lamparda kojemu fali jos nekih 11 golova da postane najbolji strijelac kluba svih vremena, a veznjak je! ne sumnjam ja ni da su drogba a ni ova dvojica htjeli ostat, samo eto.. izgleda da nema ustupaka za nikog kod pijanog rusa..

Komentiraj...
Vidi sve komentare