To je to što me zanima!

Čak je i veliki LeBron čestitao Zadru: Tako je, sredi ih Rome!

Romeo Travis s pobjedničkim alley oopom! Sredi ih Rome, posvetio je status na Twitteru profilu LeBron James, koji je s junakom Zadra odrastao u Akronu u Ohiju
Vidi originalni članak

Velika sinoćnja triler pobjeda KK Zadra nad Partizanom u Višnjiku u ABA ligi nije odjeknula samo u regiji već i diljem svijeta, zahvaljujući jednom čovjeku. Za sjajan 'alley oop' Romea Travisa, kojim je u posljednjoj sekundi srušio srpsku momčad, sad je čulo gotovo sedam milijuna ljudi. A sve zbog LeBrona Jamesa!

Najbolji igrač NBA lige nakon pobjede Zadra posvetio je status uz video s posljednjom akcijom na Twitter profilu te s porukom: 

"Romeo Travis s pobjedničkim alley oopom! Sredi ih Rome, tako je", napisao je LeBron te priložio video šokantne završnice u Višnjiku.

Najveća zvijezda Miami Heata poklonila se svojem prijatelju Travisu, s kojim je odrastao u Akron, Ohiju te je s njim zajedno igrao košarku u školi St. Vincent-St. Mary. Travis je zajedno s King Jamesom bio zvijezda dokumentarnog filma 'More Than a Game' u kojem se prati život petorice košarkaša, koje čeka velika budućnost, s naglaskom na Jamesov odlazak u NBA.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • kljava 20.12.2012.

    treba tabelu pogledat...

  • WOMANIZER 20.12.2012.

    bravo zadar!.....koja slika! lol

  • 20.12.2012.

    svaka cast zadru ali cini mi se da su ovi zaboravili lasere...

Komentiraj...
Vidi sve komentare