To je to što me zanima!

King James nakon 12 godina nije dio idealne petorke NBA-a!

Prvu petorku još čine James Harden (Houston Rockets), Stephen Curry (Golden State Warriors), Paul George (Oklahoma Thunder), Grk Giannis Antetokounmpo (Milwaukee Bucks) i Srbin Nikola Jokić (Denver Nuggets)
Vidi originalni članak

Jedan od najboljih svjetskih košarkaša LeBron James nakon 12 godina nije u idealnoj petorki NBA lige. Nakon loše sezone u LA Lakersima ušao je tek u treću petorku lige, a po prvi puta u povijesti u prvu petorku su ušla dva Europljana Grk Giannis Antetokounmpo (Milwaukee Bucks) i Srbin Nikola Jokić (Denver Nuggets). 

Uz Antetokounmpa i Jokića, prvu petorku još čine James Harden (Houston Rockets), Stephen Curry (Golden State Warriors) i Paul George (Oklahoma Thunder).

Velika nepravda je učinjena je prema Kawhiju Leonardu (Toronto Raptors), koji je najbolji košarkaš lige u oba pravca, u obrani i napadu, te Kevinu Durantu (Golden State Warriors), koji su smješteni u drugu petorku. Uz njih, drugu petorku još čine Joel Embiid (Philadelphia 76ers), Damian Lillard (Portland Trailblazers) i Kyrie Irving (Boston Celtics).
 
U trećoj petorki su LeBron James (LA Lakers), Russell Westbrook (Oklahoma City Thunder), Blake Griffin (Detroit Pistons), Rudy Gobert (Utah Jazz) i Kemba Walker (Charlotte Hornets).

Idi na 24sata

Komentari 24

  • hill 24.05.2019.

    Najbolji igraci lige- 1. Kawhi 2. Kd 3. Lebron (stavio bih ga prvog da nije propustio playoff) 4. Curry 5. Giannis 6. Davis 7. Harden 8. Embiid

  • maminjo_legenda 24.05.2019.

    ne mogu vjerovat da pisete da je ucinjena nepravda prema kawhiju i durantu, ak vec pisete o nba-u bar pratite malo sta se dogada u ligi. kawhi je dobar dio regularne sezone propustio zbog ozljeda i umjesto njega je izabran giannis koji je kandidat za mvp nagradu dok je na durantovoj poziciji izabran paul george koji je mozda odigrao najbolju sezonu u karijeri

Komentiraj...
Vidi sve komentare