To je to što me zanima!

King Mo: Znam za Cro Copov lijevi high kick, imam rješenje

Pitao sam Wanderleija Silvu mogu li prihvatiti borbu protiv Cro Copa ako se ne ozlijedim protiv Ishija. Rekao mi je: "Samo daj". Znam da Mirko ima opasan high kick, ali imam rješenje, rekao je King Mo
Vidi originalni članak

Muhammed Lawal otkrio je taktiku za borbu protiv Mirka Filipovića u četvrtfinalu Rizina. King Mo prihvatio je borbu samo deset dana prije početka spektakla u Saitama Areni i tri dana nakon što je pobijedio Satoshija Ishija. 

- Pitao sam Wanderleija Silvu mogu li prihvatiti borbu protiv Cro Copa ako se ne ozlijedim protiv Ishija. Rekao mi je: "Samo daj". Zvali su me iz Japana nakon pobjede i pristao sam - rekao je King Mo za MMA Junkie.

Amerikanac će biti Cro Copov protivnik umjesto Wanderleija Silve koji se povukao jer navodno nije bio dovoljno spreman. Mirko ima naziv za to. Muhammed Lawal je bivši Strikeforceov prvak poluteške kategorije, a nastupa i kao teškaš gdje ima savršenih devet od devet. No nije se još borio s nekim kao što je Mirko.

- Rekli su mi da se moram paziti njegovog lijevog high kicka. No imam rješenje kako to poništiti. Imam veći doseg i mogu bacati direkte, gađati ga u tijelo... Ljudi pričaju da ne želim biti u "stojci" s Mirkom, e pa, želite li vi? Ha, ha, ha. Znate što mislim - rekao je King Mo, koji je sjajan hrvač, trostruki je prvak SAD-a u hrvanju slobodnim stilom.

- Cro Copa je teško srušiti, pogotovo u ringu gdje ćemo se mi boriti i morat ću kombinirati razne stvari. Volim izazove i neću samo hrvati. Volim boksati i boksat ću, ali ako vidim šansu za rušenje, rušit ću ga - dodao je King Mo.

Što vi mislite, tko će pobijediti?

 

Tko će pobijediti?
 
 
 
 
 
 
Idi na 24sata

Komentari 25

  • bonecrusher 21.12.2016.

    Mo je u boksu strahovito opasan i ima razorne udarce, kao da je oduvijek bio boksač i boksat će protiv Mirka, a ako i pokuša rušenje, Mirko je već diplomirao parter i to ovaj zna, pa su na podu 50-50. Sva sreća pa je i Mirko odličan boksač, ali treba se čuvati Mo-ovog ubitačnog desnog krošea. Trebao bi Mo-a malo izbušiti i nogama kojim middleom u jetru, pa on njega srušiti i zatući. Ovaj je hrvački prvak, ali u čistom hrvanju nema čekićanja protivnika na podu. Mo sigurno ne očekuje rušenje, i to bi Mirko trebao iskoristiti. Iznenađenje je pola pobjede.

  • Izabran 20.12.2016.

    King mo će ga rastavit na proste faktore. Marko je star i spor a zadnji lhk je nokautirao u "prošlom stoljeću"

  • Iskrivljena antena 20.12.2016.

    Kakve gluposti vi pišete ne znam jeli čisto hejtanje ili neznanje? vidiš što kažu tip se još nije borio sa borcima u klasi u kakvoj je Mirko, drugo mlad je i perspektivan borac ali Mirko ima iskustvo i još uvijek ima istu snagu, imate njegov official kanal na YouTubeu sad je snažniji nego ikad i Wanderlei Silva se usrao, zato je odbio borbu i sam kaže nije spreman haha koga laže. Ja dajem ruku da će ga Mirko razbiti u prve dvije runde.

Komentiraj...
Vidi sve komentare