To je to što me zanima!

Kingsi iskoristili domaći led po drugi put: Stanleyjev kup blizu

Hokejaši Los Angeles Kingsa slavili su i u drugoj utakmici finala NHL-a nakon što su u Staples Centru poslije čak dva produžetka bili bolji od New York Rangersa 5-4
Vidi originalni članak

Hokejaši Los Angeles Kingsa pobijedili su i drugi put u finalu Stanleyjeva kupa za trofej pobjednika najjače lige svijeta, NHL-a. Ni ovaj put nije moglo bez drame, preokreta i produžetaka. New York Rangersi poslije dva dodatka izgubili su 5-4.

Rangersi, kojima je ovo prvi nastup u finalu NHL-a nakon 20 godina, vodili su 2-0 poslije prve trećine golovima Ryana McDonagha i Matsa Zuccarella, a kada je razlika od dva gola ostala nakon druge dionice, činilo se kako će gosti uspjeti izjednačiti seriju.

Ipak, kao i u prvom dvoboju, Kingsi su uspjeli doći do produžetka. U drugoj minuti zadnje trećine Dwight King zabio je za 4-3, a Slovak Marián Gáborík zabio 13. put u doigravanju i izborio rasplet u produžetku.

Gol vrijedan druge pobjede LA-a u finalnoj seriji koja seli u New York zabio je kapetan Dustin Brown dalekometnim udarcem početkom drugog dodatka.

Stanleyjev kup, finale, 2. utakmica:

  • Los Angeles Kings - New York Rangers 5-4* (0-2, 2-4, 4-4)
Idi na 24sata

Komentari 6

  • Prva Proleterska 11.07.2014.

    U NEDELJU 13.07. Stenly DOLAZI u SLO na Jesenice i HRUŠICO!

  • Miki-Milan 09.06.2014.

    Posljednji put kad sma u skoli ucio matematiku 2+4 je bilo 6 a ne 4 New York Rangers 5-4* (0-2, 2-4, 4-4)

  • SA-SU 08.06.2014.

    Anže Kopitar je na dobrom putu da dođe do još jednog naslova Stanleyjevog kupa! Bravo Anže!

Komentiraj...
Vidi sve komentare