To je to što me zanima!

Kinsey slomila gležanj: 'Ali ću i dalje objavljivati fotke za vas...'

'Moram na operaciju pa me neće biti narednih nekoliko tjedana, ali imam neke sjajne fotke koje sam pripremila ranije pa ću i dalje redovito objavljivati na Instagramu dok sam u fazi oporavka' napisala je
Vidi originalni članak

Međunarodno poznata 'uletačica' Kinsey Wolanski slomila je gležanj i požalila se na Instagramu svojim pratiteljima. 

- Moram na operaciju pa me neće biti narednih nekoliko tjedana, ali imam neke sjajne fotke koje sam pripremila ranije pa ću i dalje redovito objavljivati na Instagramu dok sam u fazi oporavka - napisala je prije četiri dana uz fotografiju noge u longeti Kinsey na svome profilu.

Inače, Kinsey je planetarno popularna postala kada je u finalu Lige prvaka između Liverpoola i Tottenhama utrčala na teren, a nedavno je tako utrčala i na utrku Svjetskog kupa u Austriji dok je u rukama držala natpis 'RIP Kobe'.

U oba slučaja Kinsey nije imala previše odjeće na sebi pa je svojim oblinama zaintrigirala mnoge koji su joj kasnije nudili poslove modela, zaštitnog lica i sličnoga.

Ipak, njene su je vratolomije koštale i loma zgloba lijeve noge pa će sada ipak morati biti nešto mirnija. 

Međutim, u današnjim je Instagram storyjima objavila kako se poskliznula u tušu dok je pokušala oprati kosu s jednom nogom izvan tuš kabine pa sada mora ići kod frizera.

 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • The_Man 07.03.2020.

    kisney doji nas

  • 06.03.2020.

    Sta nisi vrat slomila

  • Kapo9 06.03.2020.

    Ona je sve ono čega bi se ženski rod trebao izrazito sramiti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare