To je to što me zanima!

Kiriljenku požar uništio kuću! 'Izgledalo je kao kraj svijeta...'

Probudio sam se u 5:30 i vidio da je cijela planina u blizini naše kuće pod vatrom. Vidio sam pakao na Zemlji. Izgledalo je kao kraj svijeta, komentirao je stravične prizore bivši ruski košarkaš
Vidi originalni članak

Predsjedniku Ruskog košarkaškog saveza (RBF) i bivšem NBA igraču Andreju Kiriljenku (36) izgorjela je kuća u velikom šumskom požaru u Los Angelesu.

Srećom, nitko nije stradao jer je cijela obitelj na vrijeme napustila 5,5 milijuna dolara vrijedan objekt.

- Probudio sam se u 5:30 i vidio da je cijela planina u blizini naše kuće pod vatrom. Vidio sam pakao na Zemlji. Izgledalo je kao kraj svijeta. Srećom, bio sam kod kuće sa svojom obitelji - kazao je Kiriljenko.

Probudio je ostale ukućane, nakon čega su pokupili nekoliko sitnica i napustili svoj dom.

- Moj najstariji sin Stepan ponio je školski pribor i domaću zadatku, kći Aleksandra uzela je bojanku, a drugi sin Fedor uzeo je hokejašku odjeću. Supruga je spremila dokumente i putovnice. U početku smo bili u hotelu, ali sada smo kod prijatelja - kazao je Kiriljenko.

Nadao se kako se požar ipak neće toliko proširiti i zahvatiti njihovu kuću.

- U početku sam mislio da požar neće doći do nas, ali kasnije sam na televiziji vidio kako je naša kuća izgorjela.

Kazao je kako zbog obveza u RBF-u ne provodi mnogo vremena u LA-u, ali ovoga puta kao da je nešto predosjetio i produžio je boravak.

- Većinu vremena sam u Rusiji zbog obaveza u košarkaškom savezu. Nisam trebao biti u LA-u na dan požara, ali srećom da sam ostao duže, tko zna kako bi se sve završilo da me nije bilo.

Kiriljenko je deset godina igrao za Utah Jazz (2001.-2011.), a po jednu sezonu u redovima Minnesota Timberwolvesa (2012/13.) i Brooklyn Netsa (2013/14.). Igrao je i za moskovski CSKA i Spartak iz Sankt Peterburga.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • MH08 24.12.2017.

    Andrej Kiriljenko a.k.a. AK-47...igracina

Komentiraj...
Vidi sve komentare