To je to što me zanima!

Kiš stalno sjedi na klupi, a za njega traže odštetu 500.000 €

Predsjednik Brbić pristao bi na odštetu od 500.000 eura. Zainteresiran je Slaven Belupo, koji toliko ne može platiti pa će Tomislav Kiš vjerojatno u inozemstvo
Vidi originalni članak

Očito je da Igor Tudor ne računa ozbiljno na Tomislava Kiša i zato smo došli vidjeti kolika bi bila eventualna odšteta za njegov odlazak, rekli su nam zastupnici mladog Hajdukova napadača.

Trener Tudor ne vidi Kiša u proljetnoj momčadi Hajduka, a predsjednik Marin Brbić pristao bi na odštetu od 500.000 eura.

 Zainteresiran je Slaven Belupo, koji toliko ne može platiti, pa će Kiš vjerojatno u inozemstvo.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • sbši 20.12.2013.

    ma taj momak mora igrati i za pola godine ide za 10 milja to je cudo od napadaca,sa onom frizurom cak i za 12 milj ako ne i 15 skupa sa onim bosancem sušićem

  • Astralis 20.12.2013.

    Realnost HNL-a! Svaki dječak u RH od malena smatra da zaigra za Dinamo, dom Lokomotivini pioniri to i ostvaruju. Ako nisi dovoljno dobar ideš u Rijeku gdje pokažeš da si imao mjesta i u Dinamu,... Ako si Maloča (stoper bez pola mozga) odeš u Hajduk i budeš kapetan! A Hajduk? E ako tamo nemaš mjesta onda jedino možeš u Real M., Wolfsburg i klubove ispod razine HNL-a xD! A ostali klubovi? Ma samo žele da im Mamić kupi nekog igrača da produže agoniju ali uza sve to mislim da ga svi žele za menadžera!

  • SWEET CHILD 20.12.2013.

    Kiš je solidan napadač i vrijedi i više, vrijeme će pokazati!

Komentiraj...
Vidi sve komentare