To je to što me zanima!

Kiša? Dečki, 'ajmo na čagicu! Dinamovci su trenirali u disku

Crni oblaci i snažan pljusak opet su se nadvili nad Belek, a nakon što je Dinamo morao trening premjestiti u dvoranu, poslijepodne je otkazana i pripremna utakmica s rumunjskim prvoligašem CSMS Poli Iasijem.
Vidi originalni članak

Evo, i to se dogodilo, nogometaši Dinama danas su trenirali u - disku!

Već danima pišemo o velikoj kiši u Beleku, no danas je što se toga tiče daleko - najgori dan. Crni oblaci i snažan pljusak opet su se nadvili nad Belek, pa Nenad Bjelica nije želio po takvim uvjetima svoje igrače u jutarnjem terminu 'ganjati' po terenu, već su plavi trenirali unutar svojeg hotela.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Zagrepčani su jutarnji trening odradili u dvije grupe, jedni su radili u teretani, drugi se pak rastrčali, istegnuli i vježbali u tom disku. To je bio jedini dovoljno velik prostor unutar hotela u kojem su plavi mogli normalno raditi, a da im nitko od gostiju ne smeta. Popodne je na rasporedu trebala biti nova utakmica, ali je obračun s rumunjskim prvoligašem CSMS Poli Iasijem ipak morao biti otkazan zbog vremena.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Uz trening stigli su su pratiti i druga sportska događanja na velikom ekranu pa je Bruno Petković dizao utege i gledao teniski meč na Australian Openu između Simone Halep i Serene Williams.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • ZločestiPlaviDečko 21.01.2019.

    Kakav hebeni disko????!!!! Samo trening!!! Nadam se da cemo sljedecu pobjedit, ali posteno, a ne 1 0...

  • 21.01.2019.

    Kaje s ovim Menalom? Taj mali je doso ko neko nogometno cudo od talentabiz Bosne, mali jedva da igra

Komentiraj...
Vidi sve komentare