To je to što me zanima!

Kiša golova i pobjeda Uniteda, Leicester šokirao Tottenham...

Erik Lamela nakon 13 mjeseci vratio se na teren asistencijom iz prvog dodira, no na kraju to nije bilo dovoljno Spursima. Leicester ih je šokirao 2-1 golovima Vardyja i Mahreza
Vidi originalni članak

Manchester United je na Vicarage Roadu u 14. kolu pobijedio Watford 4-2. Young je u 19. zabio za 1-0, a vodstvo je udvostručio šest minuta kasnije prekrasnim golom iz slobodnog udarca. U 32. minuti već je bilo 3-0, a strijelac je bio Martial.

U nastavku su se vragovi malo opustili, što je domaćin iskoristio te preko Deeneya u 77. i Doucourea u 84. vratio nadu domaćim navijačima. No pitanje pobjednika riješeno je u 86. minuti kada konačnih 4-2 postavlja Lingard.

Leicester je s 2-1 dobio Tottenham, a pobjedu su osigurali sjajnim golovima Vardyja u 13. te Mahreza z 45. minuti. Spursi su tek u 79. minuti ublažili poraz preko Kanea, a zanimljivo asistirao mu je Lamela kojem je to bio prvi dodir s loptom nakon 13 mjeseci.

Newcastle se vratio nakon što je kod WBA gubio 2-0, te golom Clarka i autogolom Evansa odnio bod odigravši 2-2. Za domaćine su zabili Robson-Kanu i Field. Brighton i Crystal Palace su odigrali bez golova 0-0.

Tablicu pogledajte ovdje.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • Dr.Gonzo. 29.11.2017.

    Nesto mi bude bas drago kada vidim da je Tottenham izgubio, nesto se tu sepure , svake godine napadaju titule I sta ti ja znam, a nikad nista, tresla se brda ... Opet nista nece osvojiti te vjerujem da ce morati razmontirati momcad, Keane I Ali idu , vjerojatno ce im se jos netko prikljuciti.

  • bulldogzg 28.11.2017.

    Mislio sam da ce se Tottac boriti s Cityem, Chelseajem i Unitedom za titulu , ali izgleda nista. Prije par tjedana su igrali naljepsi nogomet na otoku uz Pepove trupe , a sad ih Leicester nadigrao kao kojekakav amaterski tim u prvom poluvremenu. Alli i Eriksen , jedna dobra utakmica i onda 3-4 ih nema nigdje , zato ih se s pravom naziva “Harry Kane Team” jer kad igra Kane igra i Tottenham.

  • Blue Moon has risen 28.11.2017.

    Zašto ovi sa sportkluba ne prenose sutra City, već west ham- Everton. Koga to uopće zanima. A i danas su mogli prenosti derbi Brighton- Palaca. Inkompetencija tih neznalica je fascinatna. A danas sretni sretni United, imali 40% posjeda protiv Watforda, Watforda. Sramotno, Watford je trebao igrati sa dva stopera jer se vidjela da ovo sa tri nije uigrano posebno ovi Kabasele i Marriapa. Pa kako ih onaj panj Lingard može onako izvrtiti. U prvom poluvremenu skupa sa onim Gomesom koji podsjeća na Brava poklonili sve golove Unitedu. Trebao je i onaj Carillo igrat od prve minute, United ni sam ne zna kako je došao do 0-3. Ali da 40% posjeda, igra na kontre, dugo lopte čekati pogrešku protivničkim stopera. To im neće proći protiv Arsenal. Još samo 10 dana.

Komentiraj...
Vidi sve komentare