To je to što me zanima!

Kiša opet odgađa tenis u Rimu, a prognoza i dalje - ne obećava

Iz dana u dan odgađaju se novi susreti na muškom i ženskom teniskom turniru u Rimu, a priliku da izađe na teren protiv najbolje tenisačice svijeta čeka i naša Donna Vekić
Vidi originalni članak

Večernji susreti ATP i WTA Masters 1000 turnira u Rimu u ponedjeljak prekinula je kiša, pa će se turnir u sportskom kompleksu Foro Italico nastaviti u utorak.

Među susretima koji su odgođeni zbog kiše je i dvoboj osmine finala između hrvatske tenisačice Donne Vekić i prve igračice svijeta Poljakinje Ige Swiatek. Swiatek i Vekić su se trebale sučeliti u posljednjem večerašnjem susretu na središnjem terenu. Otkazan je i ogled osmine finala između Španjolke Paule Badose i Čehinje Karoline Muchove.

Podsjetimo, Vekić je u dvoboju 3. kola svladala Ljudmilu Samsonovu sa 2-6, 7-6 (5), 6-2, dok je Swiatek nadigrala Ukrajinku Lesju Curenko s uvjerljivih 6-2, 6-0. Bolju iz susreta Vekić - Swiatek u četvrtfinalu čeka Kazahstanka Elena Ribakina koja je bila bolja od Čehinje Markete Vondrousove 6-3, 6-3.

U muškoj konkurenciji kiša je zaustavila mečeve između Grka Stefanosa Tsitsipasa i Talijana Lorenza Sonega, kao i Amerikanca Francesa Tiafoea i Talijana Lorenza Musettija, te Nijemca Alexandera Zvereva i Amerikanca J.J. Wolfa. A vremenska prognoza pokazuje kako će u nadolazećih tjedan dana u talijanskoj prijestolnici padati kiša pa je pitanje kako će se sve nastaviti, odnosno završiti.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare