To je to što me zanima!

Kiša potopila Gradski vrt, ali 'osječki bazen' bit će spreman

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Prema riječima Miljenka Sakomana, glavnog HNS-ova operativca, radnici su morali šipkama i vilama bušiti igralište stadiona u Osijeku ne bi li "potjerali" vodu s terena
Vidi originalni članak

Radnici na održavanju Gradskog vrta u utorak su cijelo jutro ulagali nadljudske napore nastojeći osposobiti teren za utakmicu Hrvatske i Walesa. Naime, sitna i dosadna kiša, koja je padala gotovo neprestano 24 sata, u potpunosti je potopila teren i praktički ga onesposobila za utakmicu.

Prema riječima Miljenka Sakomana, glavnog HNS-ova operativca, radnici su morali šipkama i vilama bušiti igralište ne bi li "potjerali" vodu s terena.

- Stanje nije idealno, premda suci i delegat tvrde da se utakmica može odigrati. Želimo vjerovati da će se obistiniti meteorološke prognoze prema kojima će oko 17 sati kiša u potpunosti prestati te da bi nakon toga trebalo biti samo malo vjetra - kaže Sakoman. 

Inače, drenaža igrališta u Gradskom vrtu uništena je prije šest godina obnovom atletske staze pa je jedan od nekad najboljih travnjaka postao bazen pri svakoj većoj kiši.

Na tribinima rasprodanog Gradskog vrta očekuje se oko 17.000 gledatelja.

Idi na 24sata

Komentari 100

  • zgzoo01 16.10.2012.

    šta nisu mogli pokriti teren sa nekim najlonom....niti jedan travnjak u hrvatskoj nevalja kur... osim maksimirskog ...zato repka i igra najviše utakmica baš tamo a ne zbog neke urote ili nekog interesa

  • DanijelSrpak 16.10.2012.

    ajmo vatreni

  • kristijan_24 16.10.2012.

    repko,belišće je uz VAS:))))))))))))

Komentiraj...
Vidi sve komentare