To je to što me zanima!

Kiša, prazne tribine i jedini gol iz penala: Vratio nam se HNL!

Marijo Tot ispunio je svoj cilj, pa uspješno debitirao na klupi Istre 1961. Jedini pogodak na utakmici postigao je Goran Roce koji je u 29. minuti s bijele točke postigao svoj pet pogodak ove sezone
Vidi originalni članak

Puljani su na otvaranju proljetnog dijela Prve HNL svladali (1-0) Lokomotivu, tako se na prvenstvenoj ljestvici popeli čak do šest pozicije. Marijo Tot ispunio je svoj cilj, pa uspješno debitirao na klupi Istre 1961. Jedini pogodak na utakmici postigao je Goran Roce koji je u 29. minuti s bijele točke postigao svoj pet pogodak ove sezone.

Malobrojni gledatelji na pulskoj Aldo Drosini u prvom poluvremenu nisu gledali dobar nogomet. Dapače, pravih prigoda, pa i opasnijih pokušaja u tom periodu nije bilo. Puljani su sretno i spretno stigli do vodstva u 29. minuti. Gržan je s 20-ak metara opalio lijevom nogom, lopta je pogodila u ruku Kolingera, a uvjerljivi sudac Strukan odmah pokazao na bijelu točku. Siguran realizator najstrože kazne bio je Roce koji je mladog Šempera poslao u jednu, a loptu u drugu stranu.

Istra je bolje otvorila nastavak, vrlo brzo mogla stići i do drugog pogotka. Lucio je u 53. minuti prošao po desnoj strani, ubacio na gostujući peterac, a Solomon glavom tukao preko gola. No, brzo su zaprijetili i lokosi. Mihaljević je oteo loptu nesigurnom Gojkoviću, krenuo s desne strane prema Ivušiću, ali je vratar Istre sjajno reagirao. Lokomotiva je zaprijetila i preko Capana u 78. minuti, ali je kapetan gostiju s desne strane šutirao iznad gola.

Strijelac: 1:0 - Roce (29-11m).

Istra 1961 (4-2-3-1): Ivušić - Miloš, Žižić, Gojković, Pavić - Paracki, Puclin - Gržan, Lucio (od 72. Prelčec), Roce (od 79. Bouhna) - Solomon (od 89. Urošević).

Lokomotiva (4-2-3-1): Šemper - Capan, Kolinger, Rrahmani, Rožman (od 79. Lovrić) - Šunjić, Ivanušec (od 46. Halilović) - Grezda, Cekici, Bočkaj - Mihaljević (od 57. Doležal).

Idi na 24sata

Komentari 11

  • NEOPISIVO 18.02.2017.

    Da je takav penal dosuđen za Lokomotivu, novine i portali bi brujali o još jednom penalu Mamićevih sudaca. Ovako niti riječi, bez obzira što je lopta napucana iz velike blizine i što je Lokomotivin igrač, praktično držao ruku u prirodnoj poziciji, uz tijelo. A nema niti komentara čitatelja. Veliki licemjeri i novinari i čitatelji portala.

  • Dalmacija u srcu 17.02.2017.

    Ču, ču, ču, ču ha ha ha ha

  • mestar 17.02.2017.

    Ako se nesto ne promjeni i restruktuira Hrvatski klubovi ce sve jedan po jedan propast. Prvo uvest red u financije i place igracima da ne misle svi da mogu zivit od nogometa. Gdje je tu racunica i zarada, ako sve placas a nitko ti ne dode i kupi ulaznicu?Sad izracunajte koliko to kosta i kome uopce treba taj profesionalni nogomet ako ga nitko ne gleda.

Komentiraj...
Vidi sve komentare