To je to što me zanima!

Kišu ide po kiši: Dva gola za spas Gorice protiv Rudeša...

Gorica i Rudeš odigrali su u petak 5. kolo druge lige. Završilo je podjelom bodova. Rudeš je kod Gorice vodio 2-0 nakon prvog dijela. Ali domaći se vraćaju preko Kiša
Vidi originalni članak

Nogometaši Gorice u 5. kolu Druge hrvatske nogometne lige odigrali su kod kuće 2-2 protiv Rudeša. Uspjeli su se vratiti igrači Ilije Lončarevića jer je nakon prvog poluvremena Rudeš imao 2-0. Gabriel je već u 9. minuti zabio za Rudeš. Autogolom Babića pet minuta prije kraja prvog dijela gosti su imali 2-0.

U nastavku Gorica preokretom dolazi do boda. Tomislav Kiš bio je junak domaćih. Zabio je Kiš, koji je u Gorici na posudbi iz Hajduka, u 61. i 89. minuti (penal) za bod. Bila je to podjednaka utakmica, po 9 kornera Gorice, sedam Rudeša, četiri udarca u okvir domaćih, tri gostujućih igrača i čak 31 prekršaj (Gorica 13, Rudeš 18). 

Gorica je s ovim bodom protiv Rudeša u petom kolu Druge HNL došla na drugo mjesto na ljestvici, dva boda iza prvoplasirane Cibalije, koja ima i utakmicu manje. 

U drugoj utakmici odigranoj u petak Sesvete je na svom terenu bilo bolje od Hrvatskog dragovoljca 5-1. U subotu igraju Imotski - Dugopolje i Segesta - Cibalia, a u nedjelju Lučko - Inter i Bistra - Pomorac.

Druga HNL:

  • Gorica - Rudeš 2-2
  • Sesvete - Hrvatski Dragovoljac 5-1
Idi na 24sata

Komentari 124

  • misterRF 13.09.2014.

    cibalio mi smo s tobom, gazi sve pred sobom!

  • vujec 13.09.2014.

    Svi pričate o Kišu a ne o hnk Gorica,nažalost tu nema igre,nema sistema,i samo pojedinci su doveli do ovoliko bodova.Mislim da je trener loš,kao ostatak,njegovi pomočnici.Tu se uglave dobivaju lovu a ne zarade to što rade.

  • strmi007 13.09.2014.

    Dinamooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Komentiraj...
Vidi sve komentare