To je to što me zanima!

Klaas Jan Huntelaar vrlo blizu prelaska u Arsenal

Tijekom posljednjeg ljetnog prijelaznog roka Huntelaar je bio jedan od nogometaša koji se najčešće spominja u najbogatijim klubovima
Vidi originalni članak

Zvijezda Ajaxa i nizozemske nogometne reprezentacije potpalio je maštu britanskim novinarima izjavom da bi uskoro mogao otići iz Ajaxa i pridružiti se jednom od klubova u Premiershipu. Nitozemski reprezentativac odavno je želja Manchester Uniteda i Arsenala, no kako je United ovo ljeto već kupio jednog izvanserijskog napadača (Berbatova), izbor je pao na Arsenal. Huntelaar (25) je u 99 utakmica za Ajax zabio čak 78 golova što je uznemirilo velike i bogate klubove diljem Europe. I nastupi u reprezentaciji nisu prošli nezapaženo. U 18 reprezentativnih istrčavanja zabio je 10 golova. Prema svemu sudeći Arsenal će već ove zime ponuditi ugovor mladom Ajaxovu napadaču, a da bi u Amsterdamu uopće i počeli pregovarati na stol treba "istresti" oko 20 milijuna funti.
- Moram priznati da me zanima igranje u Premier ligi - rekao je nedavno Huntelaar. Sasvim dovoljno da Topnici krenu u akciju.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Darijo Šimić--Jagr68 31.10.2008.

    Nece ovaj u Arsenal,Dudu se vraca,nema mjesta za za huntelara!

  • gunnerica_4 30.10.2008.

    pa normalno da ce dudu bit na klupi ako se ne dokaze!!!!!!

  • BBBoXer 30.10.2008.

    samo da jos igra u prvoj a dudu na klupi ... onda treba propucat nekog

Komentiraj...
Vidi sve komentare