To je to što me zanima!

Kladionice: Argentina više nije favorit, to je sada Hrvatska...

Ništa nije sigurno, naravno. Još se dvije utakmice imaju za odigrati ali koeficijent da će Hrvatska proći skupinu pao je nakon pobjede protiv Nigerije s 1,60 na 1,15. Istovremeno, na Argentinu je porastao na 1,25
Vidi originalni članak

Ako je suditi prema kretanju koeficijenata na kladionicama, hrvatska nogometna reprezentacija preuzela je od Argentine ulogu favorita za osvajanje skupine D. Naime, bookmakeri su nakon prvog kola drastično srezali koeficijent na Vatrene.

Omjer da će Hrvatska proći skupinu i igrati barem osminu finala bio je prije početka utakmice protiv Nigerije 1,60. Sad je samo 1,15. Istovremeno, Argentina je iz pozicije favorita naše skupine pala na drugo mjesto pa je sad koeficijent na njihov plasman u osminu finala kao prvoplasirane ili drugoplasirane momčadi porastao na 1,25.

Argentina je međutim i dalje prilično osjetan favorit u međusobnoj utakmici u četvrtak. Većina kladionica postavila je na Hrvatsku koeficijent 4, na neriješeno 3,30 a na pobjedu Argentine svega 2. Ima neke logike budući da je našima nakon pobjede protiv Nigerije bod u toj utakmici sasvim dovoljan, a Argentinci bi morali pobijediti inače će se uoči zadnjeg kola i utakmice protiv Nigerije tresti. Nigerija ih je inače nedavno u prijateljskoj utakmici pregazila 4-2

Hrvatska je po kladionicama trenutačno deveti favorit za osvajanje SP-a skupa s Urugvajem, koeficijent je 28. Otprilike smo tu negdje s Portugalom na kojeg je koefiicjent 22. Na Argentince je kvota 12. 

U utakmici Nigerije i Islanda u petak nema favorita, na obje momčadi koeficijent je po 2,70

Na utakmice zadnjega kola omjeri su zasad 1,9 na Hrvatsku protiv islanda i 1,40 na Argentinu protiv Nigerije, no za očekivati je da će se oni mijenjati ovisno o ishodima utakmica drugog kola. 

VIDI OVO: Najsmiješniji memeovi SP-a 2018!

Poslušajte novu navijačku himnu - Moja Croatia

Idi na 24sata

Komentari 46

  • cimerrr 18.06.2018.

    Biti će teško,u zadnjih 6 utakmica zabili smo 1 gol iz igre,a naš najefikasniji igrač u hrvatskom dresu je upravo najuren kući. Navodno je Kalinić protestirao jer ga Dalić sustavno ignorira.

  • 18.06.2018.

    Cim manje taktiziranja to za nas bolje. Vidim puno ljudi se vodi kombinacijama da nam je dosta bod s argentinom bla bla...a cinjenica je da moramo pobijediti sve i ne igrati s kombinacijama, u tome smo najgori...ako zelimo daleko, sve pobjedivati i tocka.

  • glasnik.mira 17.06.2018.

    Jugonostalgičari i srbendre na aparatima...tako treba ajmoooooooo..... kakvo je došlo vrijeme vise nesmiješ ni reći da si ustasa ;)

Komentiraj...
Vidi sve komentare