To je to što me zanima!

Kladionice drastično povećale šanse Hajduka za naslov prvaka

Razlog leži u katastrofalnom ulasku Dinama u sezonu. 'Modri' su u tri kola osvojili tek četiri boda, a Igor Bišćan ponovio je tako (ne)uspjehe Velimira Zajeca i Damira Krznara
Vidi originalni članak

Iza nas je nepotpuno 3. kolo HNL-a, u kojemu smo vidjeli golijade u Kranjčevićevoj i Koprivnici, svu jačinu Rijekinog arsenala, ali i novi posrtaj Dinama uoči europskog ispita. Shodno tome, kladionice su drastično povećale šanse Hajduka za osvajanje naslova prvaka, bez obzira što svoju utakmicu 3. kola nisu ni odigrali zbog Osijekove želje za odgodom susreta!

POGLEDAJTE SAŽETAK: Hajduk - Rijeka (1-0)

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sve utakmice SuperSport HNL-a gledajte samo na MAXSport kanalu Hrvatskog Telekoma.

Konkretno u brojkama, kladionice nude tečaj 2,10 da će Hajduk osvojiti HNL ove sezone! Preračunato u postotak, vjerojatnost da će se to dogoditi je čak 47,6%! Ogromno je to povećanje u odnosu na početak sezone kada su mu davale 33% šanse. A razlog, jasno, leži u katastrofalnom ulasku Dinama u sezonu. 'Modri' su u tri kola osvojili tek četiri boda (poraz od Hajduka 2-1, pobjeda nad Istrom 3-0, remi s Goricom 0-0), a Igor Bišćan je tako ponovio (ne)uspjeh Velimira Zajeca (2010./2011.) i Damira Krznara (2021./2022.).

Ipak, Dinamo i dalje ostaje prvi favorit za obranu naslova (55,6%), no i to bi se moglo promijeniti, ili u najmanju ruku 'smanjiti', ako Hajduk u 4. kolu pobijedi Slaven Belupo. U takvom bi raspletu Hajduk ušao u 5. kolo s pet bodova prednosti nad Dinamom, koji je zbog europskih obaveza odgodio susret s Lokomotivom.

Nipošto se ne smije otpisati ni Rijeku (12,5%), koja je u prvih pet utakmica nove sezone utrpala čak 17 golova, ali ni Osijek (10%) koji neće nikome prepustiti ulogu favorita na novoizgrađenoj Opus Areni.

Idi na 24sata

Komentari 416

  • Tomo129 09.08.2023.

    Kladionice,novinari, Dinamo i Hajduk... Što bi mi bez svih vas? 😅😅😅😅😅😅

  • baba strumpf 08.08.2023.

    Hajduk prvak ove godine Dinamo nemože gola zabit Bišćan razvikan trener itd da sad ne nabrajam

  • TimbTomb 08.08.2023.

    Ove sezone nije Dinamo prvak. Sa tom upravom i tim nesposobnim Biscanom nema nikakve sanse

Komentiraj...
Vidi sve komentare