To je to što me zanima!

Kladionice 'guraju' Hrvatsku u polufinale pomoću Norvežana!

Norveška je sve veći favorit protiv Švedske u, kao i Hrvatska protiv Francuske. Cijeli program naše grupe kreće od 18 i 15, Norveška je postavljena kao favorit (1.85) u skandinavskom derbiju
Vidi originalni članak

Kako se utakmice odluke u zagrebačkoj Areni bliže, tako se situacija pozitivno odvija za Hrvatsku. Ako ćemo vjerovati kladionicama.

VIDEO: KARABATIĆ OPREZAN 'Nismo favoriti, Hrvati imaju odličnu igru i publiku iza sebe'

Nekoliko sati uoči utakmica Norveške i Švedske, odnosno Hrvatske i Francuske, kladionice po koeficijentima koji variraju 'otvaraju' put nama do polufinala.

Naime, Norveška je sve veći favorit protiv Švedske, kao i Hrvatska protiv Francuske. Cijeli program naše grupe kreće od 18 i 15, Norveška je postavljena kao favorit (1.85) u skandinavskom derbiju. Na pobjedu reprezentacije koja nas je dobila u Splitu nudi se tečaj 2.50.

PAMTIMO 24. SIJEČANJ Idemo opet! Prije šest godina u Srbiji smo razbili Francusku...

Ukoliko se predviđanja kladionica ostvare za taj meč, onda bi kvota na 'Kauboje' dodatno mogla pasti. Iako smo u ovom trenutku favoriti (1.95) protiv Francuza (2.30), oni bi u tom završnom meču u Areni mogli i odmarati neke igrače jer za njih pobjeda Norveške znači da su siguran putnik u polufinale Eura.

Za kraj, ponovimo ponovno potencijalne kombinacije.

BORBA ZA POLUFINALE Opa! Kladionice baš i ne vjeruju Francuskoj, nismo autsajderi...

Remi nam igra ako Norveška pobijedi Švedsku, a bilo kakva pobjeda ako Skandinavci remiziraju. Postoji varijanta i da prođemo uz poraz, ali tada bi Norveška trebala pobijediti Švedsku s točno četiri gola razlike, a da pritom ne zabije više od 31 gola.

Ispasti još mogu čak i Francuzi, i to ako Švedska pobijedi Norvešku, a oni izgube od Hrvatske devet golova razlike. U polufinale će, pak, Norvežani ako pobijede Švedsku s minimalno pet golova razlike i Francuska potom pobijedi Hrvatsku.

Hrvatska će osvojiti prvo mjesto u skupini ako pobijedi Francuze sa šest golova razlike uz pobjedu Švedske protiv Norveške ili s bilo kakvom pobjedom ako Šveđani ne pobijede u svojoj utakmici.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • BLURRYFACE 24.01.2018.

    2.30 na francuze...poklon

  • Prometheus 24.01.2018.

    Naši mediji uvijek u očima naše javnosti od naših repki, dali nogomet, rukomet, košarka itd. naprave ogromne favorite, daleko veće nego u biti što jesu i onda kada to ne opravdaju onda se saspe i drvlje i kamenje po njima. A upravo taj ogromni pritisak koji se njima stvori od naših medija i dovede do toga da često zakažu i puno ranije nego što bi po svojoj stvarnoj kvaliteti trebali... To je zato što smo jad od države i jedini ponos koji imamo je to malo u sportu...

  • Karadarko_1 24.01.2018.

    Samo da se opet ne paraliziraju pred Francuzima.To se dogodilo Makedoncima protiv Španjolaca.

Komentiraj...
Vidi sve komentare