To je to što me zanima!

Kladionice: Hajduk i Dinamo imaju jednake šanse za naslov!

Splićani i dalje imaju osam bodova prednosti nad aktualnim prvakom. Dakle, nije se puno toga promijenilo od zadnjeg kola. No, tečajevi na kladionicama jesu
Vidi originalni članak

Hajduk je treći put u povijesti u prvenstvenu sezonu ušao s pet pobjeda! U oba dosadašnja puta Splićani nisu uspjeli doći do naslova, a sada se nadaju prekinuti dugogodišnju dominaciju Dinama, s jednim 'bljeskom' Rijeke (2017.).

POGLEDAJTE SAŽETAK: Varaždin - Hajduk 1-2

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sve utakmice SuperSport HNL-a gledajte samo na MAXSport kanalu Hrvatskog Telekoma.

U 6. kolu HNL-a, Hajduk je slavio 2-1 na gostovanju u Varaždinu, a istim je rezultatom Dinamo na Maksimiru dobio Rijeku. Najveći konkurenti za naslov su pobijedili, Splićani i dalje imaju osam bodova prednosti (15-7) nad aktualnim prvakom, koji ima i utakmicu manje. Dakle, nije se puno toga promijenilo od zadnjeg kola. No tečajevi na kladionicama jesu.

Nakon jako, jako dugo vremena, Hajduk i Dinamo imaju jednake šanse za osvojiti prvenstvo! Dakle, ne pričamo samo o ovoj sezoni, nego o godinama i godinama unazad. Tečaj da će Splićani biti prvaci jest 1,90, na Dinamo također 1,90. Kladionice daju Rijeci i Osijeku jednake šanse, da će netko od ta dva kluba osvojiti naslov prvaka tečaj je 10.

VIDEO: GOLOVI HNL VIKENDA Pogledajte najbolje trenutke 6. kola: Lekin džoker, eurogol u Gorici i Petkovićeve majstorije GOVOR MRŽNJE U MAKSIMIRU Sramotni povici Boysa, bit će kazne za Dinamo! 'Ubij Srbina, ubij tovara, ubij Riječana...'

ELO model vjeruje Hajduku čak i više! Prema njemu, Hajduk ima 49 posto šanse za osvajanje naslova, a Dinamo 42%. Prvi sljedeći konkurent im je Osijek, kojem ELO model daje tek 6 posto šanse za osvajanje naslova, piše profesor Tomislav Globan.

Ivan Leko sad je u nizu od devet prvenstvenih pobjeda, uspio je to prvi Nenad Gračan 2001., a ponovio Ante Miše 2009. Ni jedan od njih na kraju sezonu nije digao pobjednički pehar. Leki se otvara sjajna prilika za ispisati povijest, pa i "pojačati" rekorde. Hajduku prvo na Poljud dolazi Istra, nakon čega slijedi gostovanje u Velikoj Gorici, a potom okršaj s Lokomotivom u Splitu. 

 
Idi na 24sata

Komentari 32

  • " onaj 99 " 28.08.2023.

    Ma koji ajdug?🤣🤣🤣daj prestanite blesikati...🤣🤣🤣

  • pegla4 28.08.2023.

    Da Hajduk ima 4 boda prednosti u zadnjem kolu neki bi pisali da Dinamo sigurno osvaja 🤣

  • ptica neznalica 28.08.2023.

    Volio bih znati tko mi je obrisao komentar. Da li navijač Hajduka ili Dinama.

Komentiraj...
Vidi sve komentare