To je to što me zanima!

Kladionice: Barcelona je favorit za osvajanje, Ajax ulazi u finale

Liverpool, Barcelona, Tottehnam i Ajax - to su četiri polufinalista Lige prvaka. 'Redsi' i Barca očekivano su prošli, dok su Spursi i Ajax iznenadili kladionice i nadigrali City i Juventus
Vidi originalni članak

Prema kladionicama, Barca bi u svoju vitrinu trebala pospremiti 'uhati trofej'. Koeficijent na Barcelonino osvajanje Lige prvaka je 2.50, drugi favorit je Liverpool s 3.50 dok su 'autsajderi Tottenham i Ajax s koeficijentom 5.50. 

Prvi polufinalni par su Tottenham i Ajax koji su u četvrtfinalu 'prevarili' kladionice i prošli favorizirane protivnike. Spursi su na nevjerojatan način izbacili City, a Ajax je pokazao da se ima čemu nadati maestralnim izvedbama protiv Juventusa. U prvom polufinalnom susretu favorit je domaćin Tottenham sa koeficijentom 2.15, dok je na pobjedu Ajaxa na novom stadionu u Londonu koeficijent 3.20. 

Što se tiče prolaska u daljnju fazu, koeficijent na londonsku momčad je 2, a kladionice daju prednost Ajaxu na čiji je prolaz koeficijent 1.75.

U drugom polufinalu igraju momčadi koje su i u četvrtfinalu bile favoriti. Liverpool je izbacio Porto, dok je Barcelona promarširala kroz crveni dio Manchestera. Favoriti u ovom polufinalu, kao i favoriti za osvajanje prvenstva su Valverdeovi ratnici na koje je koeficijent 1.7, dok je na pobjedu Liverpoola na Nou Campu koeficijent 4.50. Barcelona kao favorit za prolazak s koeficijentom 1.60 dok je na plasman Liverpoola u finale koeficijent 2.20.

Prve polufinalne utakmice na rasporedu su 30. travnja i 1. svibnja, dok su uzvrati tjedan dana kasnije.

Idi na 24sata

Komentari 49

  • 18.04.2019.

    Ajax osvaja, nadam se

  • arow 18.04.2019.

    Ajax ispada

  • Mthesecond 18.04.2019.

    Kao navijac Barcelone volio bih da Ajax osvoji naslov..Barcelona ce se naosvajati toga,za njih nije bed a Ajaxu tko zna kad ce se opet pruziti sansa. A zasluzili su uzeti titulu poslije razbijanja Reala I izbacivanja Juventus,najbolji nogomet igraju..uz Barcelonu..

Komentiraj...
Vidi sve komentare